Felkészültél már az idei nyárra?
2018. július 23. írta: persica

Felkészültél már az idei nyárra?

Ellenőrizd a 4711 narancsillatú nyári listáját, élvezd a szabadságot és merülj el a frissítő élményekben!

Sugárzó verőfény, hívogató teraszok és lassan de biztosan közelítő forró kánikula – a nyár már tagadhatatlanul megérkezett, de a tökéletes hangulathoz még hiányzik egy-két fontos kiegészítő.

1. Csillogó víztükör

Nincs is annál jobb, mint hűsítő, égkék medencébe csobbanni egy forró nyári délutánon. A napenergia, amit egy kellemes úszás után a nyugágyon fekve elraktározunk, még sokáig kitart, és erőt ad nekünk az őszi esős, ködös hétköznapokon is. 

2. Száguldó kabrió   

Szabadság, gondtalan utazás és stílus - ezt jelenti egy gyönyörű, vintage kabrió. Ha a barátok már mind együtt vannak és a legjobb zenék szólnak a rádión, lehet bármi az uticél - biztosan csodás élmények és titkos helyek várnak.

3. Trendi napellenző  

Az idei nyár slágerei a bohókás retro napellenzők, amik rögtön jókedvre hangolják viselőjüket. Nemcsak divatosak, de hasznosak is, színes műanyag sildjük pedig remekül kiegészíti a könnyű, lezser ruhákat és átszínezi a világot.

4. 4711 Remix Cologne  

Nincs nyár finom parfümök nélkül - ebben az évben pedig az évszak illata a bájosan citrusos 4711 Remix Cologne 2018. A narancs gyümölcsös, életörömöt adó aromájával hűsít és élénkít, ugyanakkor érzéki harmóniát és felhőtlen, nyári derűt sugároz. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9214129935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása