FELEJTS EL MINDENT, AMIT EDDIG TUDNI  VÉLTÉL A TÜNDÉRMESÉKRŐL…
2018. július 28. írta: persica

FELEJTS EL MINDENT, AMIT EDDIG TUDNI VÉLTÉL A TÜNDÉRMESÉKRŐL…

Les Belles de Nina BELLA

Minden mai fiatal nő lelkében ott él egy modern hercegnő.

Ezért választott a Les Belles de Nina hívószóként egy hashtag-et, amely többet mond ezer szónál: #princesslife. Elkészülni, vigyázz… Ragyogás!

Nina és Luna után egy mindenkit magával ragadó személyiséggel felruházott új hercegnő érkezése pezsdíti fel a Les Belles de Nina illatok történetét. De ki is ő? A neve Bella.

Elég az ósdi tündérmesékből és érzelgős hősnőkből. A modern hercegnők, mint Bella szakítanak a megszokásokkal és elvárásokkal, pont ezzel bűvölik el a világot. Nekik senki sem diktálhat, nem törődnek a protokollal és a konvenciókkal. Magas sarkú topán helyett szívesen hordanak edzőcipőt. Barátságaik közvetlenül a közösségi médiában szövődnek… #bff

A Les Belles de Nina trió tagjai szorosan kötődnek egymáshoz, karakterüket tökéletesen megtestesíti a három modell: Nina - Estella Boersma, Luna - Sonia Ben Ammar, Bella - Palvin Barbara. Három „it-girl”, akik erősen benne vannak a köztudatban és milliónyi követővel büszkélkedhetnek.  

Minél több a hercegnő, annál vidámabb a hangulat. Itt és most.

HÁROMSZOR VOLT, HOL NEM VOLT …

Egyszerre pajkos és csábító, Bella merész és mesterien provokatív. Képtelenség ellenállni ennek a teljesen kiszámíthatatlan szépségnek. Személyiségét hűen tükrözi az illat: nőiességet áraszt és kényeztet, de szakít a konvenciókkal.

Nyomában Nina és Luna, akiket bár örökre megváltoztat Bella érkezése, mégis sikerül megőrizniük egyéniségük fontos vonásait. Milyen Nina? Vidám romantikus lélek, az illat pedig Olivier Cresp parfümőr szülötte. Mesteri illatköltemény az alábbi összetevőkkel: kalábriai citrom, Caipirinha lime, selymesen puha gardénia, karamellizált alma, cédrusfa és fehér pézsma. És Luna? Titokzatos és érzéki karakterét hűen tükrözi a karamellizált alma illat, és különleges fűszerezésként egy csipetnyi rózsabogyó. Marie Salamagne és Christophe Raynaud kreációja. Bella, Nina és Luna, a három ultramodern hercegnő most triót alkot, mert a mögöttes elgondolás szerint együtt erősebbek. A három határozott jellemű 2.0-ás hercegnőt csak saját vágyai irányítják és mintegy varázsütésre képesek átformálni a körülöttük lévő világot.

VIP - VERY IMPORTANT PRINCESSES

A három VIP hercegnő, Palvin Barbara, Estella Boersma és Sonia Ben Ammar… napjaink három „it-girl”-je, ők a Belles de Nina arcai. Egy egész generációnak szolgálnak inspirációul, világszerte, minden nap. Posztjaikon keresztül megismerhetjük egyedi személyiségüket, amely összecseng azzal a szereppel, amelyet felvállaltak.

Bella szerepében… Palvin Barbara

Elbűvölő nő, aki mágnesként vonzza a tekintetet. Bella vonzereje természetes. Van benne egy csipetnyi ellenállhatatlan merészség és pimaszság, ami a meglepetés erejével hat. Ezt a szerepet tökéletesen Palvin Barbarára szabták. Barbara magyar modell, Lolita-szerű megjelenéssel. Az elmúlt néhány évben ikonikus hírnévre tett szert, a legnevesebb magazinok címlapján és a legelőkelőbb kifutókon láthatjuk. A közösségi média sztárja, közel 8 millió követővel az Instagram-on, nézettségben első helyen áll a világon.

Nina szerepében… Estella Boersma

Nina maga a megtestesült romantikus hercegnő. Mégsem marad teljesen a zsáner keretein belül, mert egyszerre érzékeny és sziporkázó, különleges képzelőereje pedig mindig új helyekre csábítja.

Nem véletlen, hogy most Estella Boersma testesíti meg Nina karakterét. Amikor éppen nem a kifutón, vagy fotóstúdióban dolgozik, a holland modell végre örökös szenvedélyének, a rajzolásnak élhet, amiben rendkívül tehetséges. Hercegnő, igen. De művészlélek is.

Luna szerepében… Sonia Ben Ammar

Megfejthetetlen és érzéki, Luna olyan hősnő, aki egyértelműen mestere annak, hogyan kell fenntartani a titokzatosság varázsát. Sonia Ben Ammar is épp ilyen rejtélyes személyiség, ő testesíti meg a Luna illatot.  

Különleges ismertetőjegyei: rendkívüli, szinte szibillikus szépség, sokoldalú személyiség. A tunéziai gyökerekkel bíró gyönyörű francia szépség nem csak modellként futott be ragyogó karriert, hanem színésznőként és zenészként is. A hercegnő rockos lelke diktálja a ritmust környezetének.

A VARÁZS FORMULA: REBARBARA ÉS RÓZSA ZSELÉ

Bella,… azaz hogyan permetezzünk varázslatot a világba, egy kis huncutsággal megfűszerezve. Vibráló virágos illat, Sonia Constant parfümőr kreációja. Érzékien kényeztető illat, határozott karakterrel.

Savanykás rebarbara akkord

Garantált függőséget okoz a finoman gyümölcsös, enyhén keserű-édes zamatú rebarbara, szinte a szánkban érezzük az ízét. Ezt a jegyet még ellenállhatatlanabbá teszi a zöld mandarin üde és merészen pikáns illata, a vanília simogató melegsége, amely finomságot kölcsönöz az illatnak, miközben még ínycsiklandozóbbá teszi az illatkompozíciót. Spontán és szemtelenül vidám ötvözet.

Rózsás zselé akkord

A rózsa illatgazdagságát sikerült teljes egészében becsempészni az illatba török rózsaolaj és rózsa abszolútum felhasználásával. Míg előbbi a frissen begyűjtött szirmok üde illatát árasztja, a másik a virág szívéből nyert meleg hangulatú, az érzékeket pazarul kényeztető jegyekkel gazdagítja az illatkölteményt. A háttérben a frézia ragyogó, kristálytiszta üde illatával tökéletesen megidézi a színtiszta modern romanticizmust. A bársonyosan puha és nyugtató fehér pézsma olyan érzetet kelt, mintha kasmírt viselnénk bőrünkön.

Az érzékiség és nőiesség megnyilatkozása.

TALIZMÁN ILLATÜVEG

Mára már a Les Belles de Nina illatok védjegyévé vált a jól ismert alma formájú illatüveg. Nem szorul különösebb magyarázatra, hogy mit is szimbolizál az alma, hiszen mindenki tudja, hogy a tiltott gyümölcsöt, magát a kísértést, a szenvedélyt, amely élvezetes bűnre csábít.  

Az ikonikus üveg ezúttal ragyogó zöld színben pompázik, hűen tükrözi Bella energikus, eleven, lendületes lényét. És micsoda meglepetés! A leveleken most először egy tündéri kis rovar landolt: varázslatos kék színben pompázó katicabogár.  

A rendkívül vonzó megjelenésű kartondobozt a zöld és arany színekben tündöklő Bella illatüveg képe díszíti.

EGY KIS CSAVAR A TÖRTÉNETBEN. Isten hozta egy 2.0-ás mesében!

A rendező Eugénio Recuenco neve fémjelzi az új Les Belles de Nina reklámfilmet. Modern mese, melyhez a zenét Bruno Coulais komponálta. Visszatér a Les Belles de Nina illatok történetének eredeti zenei motívuma, egy kis Kelly Owens-szel fűszerezve. Ez is utalás arra, hogy Bella alaposan felpezsdíti a történetet, már a belépőjével is.

Daliás herceg viszont nincs, sem ármányos bűbáj. Érzékelhető viszont az ultramodern hercegnők varázsa, akik körül úgy zajlik az élet, ahogy ők akarják.

Az elvarázsolt hófehér világban Nina és Luna békés barátságban élnek egymással és totem állataikkal: a bagollyal, aki a bölcsességet és tisztánlátást szimbolizálja Nina számára és a farkassal, aki a határozottságot testesíti meg Lunának. Aztán megérkezik Bella, lénye titokzatos és felkavaró. Nyomában totemállata: egy őzsuta, kiszámíthatatlan teremtmény, szinte lehetetlen megszelídíteni.

Bella kizökkenti Ninát és Lunát a békés baráti idillből, vakmerősége magával ragadja őket, és a két hősnő varázslatos metamorfózison megy át.  Mernek, dacolnak és kockáztatnak.  

EPILÓGUS: Boldogan éltek, amíg meg nem haltak ... és nagyon sok finom illatot megszereztek maguknak.

Megvásárolható: Douglas, Müller, Marionnaud Parfümériákban 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1414147667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása