Tengerre :)
2018. július 31. írta: persica

Tengerre :)

Az STA Travel-lel "nem csak" messze a legjobb :)

Nyár! Végre, egész évben erre várunk, no és persze az igazi nyaralásra. Évek óta a tengerhez is igyekszünk elmenni, mert egyszerűen más! Más a klíma, a víz, a levegő, az emberek mentalitása, úgy ahogy van, az egész. Jobb, feltöltődsz, kikapcsolódsz. Velünk idén sem volt másképp.

Idei első nyaralásunk ismét Abbáziába (Opatija) vezetett. Az utat levezetni egy embernek sem ördöglakat, de felváltva maximálisan kényelmes, pihenéssel együtt 5,5 óra, és a tengernél vagy :)

Imádok vezetni, imádom vezetés közben a tájat nézni, felfedezni az újat! Opatija Olaszos feelingje magával ragadott már sok sok évvel ezelőtt, így nem volt kérdés az idei „hova menjünk” pihenni sem :)

Az utazásban, a szállásban, a biztosításban az STA Travel volt segítségünkre, mert kiemelten fontosnak tartom velük kapcsolatban a megbízhatóságot, a maximális kiszolgálást, amit ügyfélnek nyújtani tudnak.

Az STA Travel-ről egy két tudnivaló, miért válaszd őket utazásaid intézéséhez:

Egyszerűen jó utakat kínálunk a legkedvezőbb feltételekkel.

Fiataloknak, diákoknak, tanároknak, és mindenkinek, aki szeretné megismerni a világot.

A Te pénztárcádra tervezve: Áraink annyira jók, hogy a légitársaságok alkalmazottai is hozzánk küldik a gyerekeiket repülőjegyekért, a fapadosok légikísérői pedig szinte csak nálunk foglalnak...

Saját, egyedi árlistákból dolgozunk a mindenki által hozzáférhető árak mellett.

+

Egyszerre több globális és saját foglalórendszert használunk mivel a foglalható repülő járatok, szállások árai folyamatosan változnak.

=

Ennek köszönhetően nálunk nincsenek akciós ajánlatok: csak és kizárólag az aktuális legjobb árak (nem pedig az, ami másnak nem kellett, ezért le van akciózva)!

Városlátogatás

Egy kellemes hosszú hétvége akár 25 ezerből is kihozható Pozsonyban, Brünnben, Bécsben vagy Prágában, ahová busszal vagy vonattal is kényelmesen eljutsz, és sok európai fővárost megnézhetsz 50-70 ezerért. 
Városlátogatást tervezel Berlinbe, Rómába, Milánóba, Amszterdamba, Párizsba vagy Londonba, Isztambulba? Európa olcsón: foglalj nálunk szállást és repülőjegyet hozzá, sőt, autót is bérelhetsz!

Nemzetközi és hazai partnerek útjai

Kínálatunkban több tucat nemzetközi utazásszervező és hajóstársaság útjait megtalálod, melyeket az épp elérhető legjobb áron, sőt, néha extrákkal vásárolhatsz meg tőlünk. Utazásodhoz a megfelelő repülőjegyet és biztosítást is megkeressük. Válogass az utazások, luxus hajóutak között, és ha megvan a neked tetsző, írj vagy hívj minket.

www.statravel.hu

 

Fotó: Saját (PR)

Köszönet az STA Travelnek!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3814153701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása