Szuper LEGO trükkök! Ezt építsd meg a barátodnak
2018. július 31. írta: persica

Szuper LEGO trükkök! Ezt építsd meg a barátodnak

Színes ötletek, könnyen megvalósítható LEGO ajándékok Csorba Anitától

A barátságok átszövik a mindennapokat, még ha nem is vesszük észre, végigkísérik az örömteli pillanatokat, a nehéz időkben pedig támaszt nyújtanak. Erre hívva fel a figyelmet, az ENSZ 2011-ben a Barátság Világnapjának jelölte ki július 30-át.

A gyerekkorban kialakult barátságok, a felfedezések és közös játékok a határtalan fantázia forrásai, amelyek van, hogy egy egész életen át megmaradnak. Ez adott ihletett Csorba Anitának, akinek az élete az alkotás, népszerű blogján és YouTube csatornáján pedig saját kézzel, egyszerű alapanyagokból, könnyen megvalósítható ötleteket mutat be közönségének.

Anita ezúttal elsősorban a kicsikre gondolt, így legújabb videójában nekik kínál néhány színes, LEGO kockából összerakható ötletet, amivel meglephetik barátaikat. Ezek az alapanyagok könnyen beszerezhetők, hiszen a színes kockák ott lapulnak a legtöbb gyerekszobában, amelyekből pillanatok alatt egyedi ajándék varázsolható.

A kisebbek néhány LEGO elem összeillesztésével csinos ékszert készíthetnek, míg a nagyobbak némi tervezés után névre szóló ajándékot építhetnek. Az árnyékszínház pedig egy kis előkészület után számtalan izgalmas történet helyszínévé válhat, ahol életre kelhetnek a bábuk, a mackók, és a gyerekszoba többi lakói.

Nincs más hátra, kockákat elő, építésre fel!

Csorba Anita videója az alábbi linken érhető el: https://youtu.be/1Ll_-FqJ7Qo

A LEGO Csoportról:

A LEGO Csoport egy magántulajdonban álló családi vállalat, amelynek székhelye a dániai Billundban található, főbb irodái pedig Enfieldben (USA), Londonban (Egyesült Királyság), Sanghajban (Kína) és Szingapúrban működnek. Az 1932-ben Ole Kirk Kristiansen által alapított, az ikonikus LEGO® építőelemen alapuló vállalat a világ egyik legnagyobb játékgyártója.

Az „Only the best is good enough” szellemében működő vállalat elkötelezett a gyerekek fejlődése iránt; célja a jövő építőinek inspirálása és fejlesztése kreatív játék és tanulás útján. A LEGO termékek az egész világon kaphatók; választékunkat a www.lego.com/hu-hu oldalon ismerheti meg.

A LEGO, a LEGO logó, a Minifigure, a DUPLO, a LEGENDS OF CHIMA, a DIMENSIONS, a Friends logó, w NINJAGO, a BIONICLE, a MINDSTORMS és a MIXELS a LEGO Csoport védjegyei.

©2018 A LEGO Csoport

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8214153821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása