Ellenállhatatlan desszertek és ropogtatnivalók, karcsúsító snackek a Toman Diettől
2018. augusztus 12. írta: persica

Ellenállhatatlan desszertek és ropogtatnivalók, karcsúsító snackek a Toman Diettől

A hatékony karcsúsító fehérjediéta programjáról és mennyei ételkínálatáról ismert, forradalmi Toman Diet a nyarat is megédesíti a fogyni vágyók számára – ínycsiklandó snackjei és desszertjei az abbahagyhatatlan rágcsálnivalók szerelmeseinek és a szenvedélyes édességrajongóknak is tápanyagokban gazdag és büntetlen örömöket tartogatnak.

A Toman Diet életmódprogram egyik jól ismert alaptétele, hogy – a tartós eredmények, a jó közérzet és az egészség jegyében – kizárja az önsanyargatást. Erre az elvre alapozva, valamint fehérjében és élelmi rostban gazdag, kiváló összetevőkből születtek a Toman Diet ellenállhatatlan snackjei. Ezek a csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú desszertek és ropogtatnivalók elfeledtetik a finomított liszthez és cukorhoz fűződő, leküzdhetetlennek tűnő vonzalmat – ugyanakkor szintén édesen csábító ízeket kínálnak.

A mogyorós krémmel töltött csokoládé és a karamellás-földimogyorós csokoládé bársonyos ízvarázslata, a csokoládéval bevont kókuszos és narancsosrúd édes üdesége az igazi csokoládéhívőket is megbabonázza. Első számú kedvenccé válhat az omlós és könnyű narancsos, csokoládé darabos és az étcsokoládéval bevont keksz, nem beszélve a csokoládé és mogyoró, valamint a vanília ízű krémmel töltött nápolyikról.

Hasonló élvezeteket tartogatnak a legkiválóbb összetevőkből készült ropogós és könnyű müzliszeletek, amelyek közül mindenki megtalálhatja a kedvencét – a kínálatban karamellás, csokis, kókuszos, valamint gyümölcsös csábítások is szerepelnek.

A sós ropogtatnivalók kedvelői is igazi élvezetekre találnak a Toman Diet snackek között: a Bacon ízű tortitos és a Tejfölös-hagymás ízű szójachips ízletességükkel, valamint fehérjében és élelmi rostban gazdag összetevőikkel is ellenállhatatlanná válnak.

A Toman Diet snackjei egyszerre kínálnak könnyű, ízletes, fehérjében és rostokban gazdag megoldásokat két főétkezés között, vagy akár nassolási vágy beteljesítésére. Szintén jó hír, hogy a csökkentett zsír- és szénhidráttartalmú, lelkifurdalás nélkül fogyasztható, kényeztető finomságok már nemcsak az országszerte megtalálható 25 Toman Ponton, hanem a kiemelt MOL benizinkutakon is elérhetők mindenki számára 2018 júliusától, augusztustól pedig a Toman Diet webshopján is megvásárolhatók. Akik pedig részt vesznek a Toman Diet programban, az új, csokoládés, epres és vaníliás, krémesen frissítő fagylaltok ízeit is élvezhetik.

Toman Diet Pest. 1061 Budapest, Andrássy út 1. Nyitvatartás: Hétfőtől péntekig 9:00-19:00 Szombat: 10:00-14:00

Bejelentkezés: +36 20 242 8008 andrassy@tomandiet.com www.tomandiet.com 

www.facebook.com/TomanDietAndrassy

Toman Diet Buda. 1126 Budapest, Szendrő utca 57/B. Nyitvatartás: Hétfőtől péntekig 8:00-18:00

Bejelentkezés: +36 20 486 9149 info@tomandiet.com www.tomandiet.com 

www.facebook.com/TomanDiet

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2914176289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása