MERÉSZ LÉPÉS AZ ÚJ SZEZON IRÁNYÁBA
2018. augusztus 25. írta: persica

MERÉSZ LÉPÉS AZ ÚJ SZEZON IRÁNYÁBA

KAZAR ŐSZI KOLLEKCIÓ 2018

Intenzív színek és merész minták, állatmotívumok, tüskék és láncok a táskákon, érdekes kialakítású és magassarkú cipők - csak hogy néhányat említsünk azok közül a vezető divatirányzatok közül, amelyeket a Kazar kollekció tervezői alkalmaztak. A márka egy lookbook-al vág neki az őszi szezonnak, amely tele van ihlettel az elkövetkező hónapokra. Fényképezte Ina Lekiewicz.

GLOBÁLIS TRENDEK AZ OBJEKTÍVBEN

Az elkövetkező hónapok nem fogják hagyni, hogy unatkozz. A világ különböző részein megrendezett divathetek kifutóit nagyon kifejező motívumok jellemzik: állat és növény motívumok, jellegzetes fém díszek, csillogó anyagok, valamint a klasszikus gardrób modern újraértelmezése. A Kazar tervezői az új szezon kollekcióját a legújabb trendekhez igazítják és ügyesen ötvözik a márkára jellemző formavilággal. Ez az Ina Lekiewicz - világhírű tervező, divatszerkesztő és kreatív igazgató, aki első kampányát hozta létre a lengyel piacon a Kazar számára - által végrehajtott, nagyon divatos fotókon is látszik.  A kreatív lookbook-ot egy videó kíséri, mely bemutatja a Lionheart Media által létrehozott őszi inspirációkat. A videó a márka YouTube csatornáján tekinthető meg.

A SZEZON NŐI KOLLEKCIÓJÁNAK „MUST HAVE” TERMÉKE

Az őszi időjárás rengeteg divatlehetőséget biztosít. A Kazar új kollekcióját határozott színek jellemzik: nagyon nőies bordó, sárga, mely mellett nem lehet közömbösen elmenni, valamint különböző kék árnyalatok matt és csillogó kivitelben. Viseléstől függetlenül - „colour block”, total look stílusban, vagy csak akcentusként - a tervezők a monokróm lábbelik és tartozékok megalkotásakor, valamint a puzzle-re és Picasso műalkotásaira emlékeztető motívumszínek kikeverésekor minden viselési lehetőséget figyelembe vettek.

A színek mellett az anyagok is kulcsfontosságú szerepet játszanak. A lakkozott bőr színmélysége ebben a szezonban a fényes réteg alá rejtett fémes, divatos bordó színű anyagnak köszönhetően mélyebb lesz. Az intenzív sárga vagy matt sárga színű kígyóbőr motívum minden kreációt karakteresebbé tesz. A geometrikus motívummá préselt felületen található holografikus arany egy további ütős akcentus, amely biztosan nagy érdeklődést kelt majd.

A Kazar nemcsak színeket és kiváló minőségű anyagokat jelent. Övtáskák, kúp alakú magassarkúk, piercing mintájú díszek vagy madzagból szőtt minták klasszikus cipőkön és táskákon - ezeket a nagyon erős őszi trendeket is megtaláljuk a kollekcióban. A mindennapos kreációk megalkotásakor az „i”-re a pontot órákkal, sálakkal, övekkel vagy pénztárcákkal helyezzük fel.  A Kazar előrelátja a hölgyek változatosságra irányuló szükségletét és minden helyzetben lehetővé teszi a trendekkel való játszadozást  - legyen szó munkahelyről, elegáns fogadásról vagy baráti találkozóról.

VÁROS ÁLTAL IHLETETT FÉRFI KOLLEKCIÓ

Ez már a következő szezon, amikor a Kazar az inkább casual megjelenésű férfi cipőket választja. A mindennapos klasszikus megoldásokat kereső vásárlók általában a népszerű tornacipőket, valamint fűzős és nem fűzős magas szárú cipőket választják. A kollekcióban használt színeket a város utcái ihlették, ezért sok szürkével, barnával, khakival, sötétkékkel, valamint egymással kontrasztban lévő feketével és fehérrel találkozhatunk, ami közvetlen válasz a globális kifutókon bemutatott trendekre. A városi ihlet a felhasznált anyagokban és textúrákban is fellelhető, például a városi építészetet idéző háromdimenziós mintákban, a bőrben kinyomott terepmintás motívumban, vagy abban, hogy a cipők felületén gumit található. A kollekcióban érdekesen kerülnek felhasználásra a korábban csak funkcionális ruhák és tartozékok esetében használt anyagok - a neoprén és a vastag vászon, melyek a Kazar kollekciójában a klasszikus modelleket egészítik ki, ezzel megtörve a hagyományt. A karakteres cipőket szeretőknek biker boots stílusú lábbelit kínálunk. A tartozékok, pl. órák, táskák, övek és pénztárcák gazdag kínálatának köszönhetően a férfiak is könnyedén teljessé tehetik megjelenésüket.

A kollekció az ország összes Kazar bemutatótermében, a külföldi bemutatótermekben, valamint a www.kazar.com webshopban kapható.

A Kazar egy prémium divatmárka, melynek kínálatában cipők, bőr tartozékok, órák és parfümök találhatók meg. Gazdag kínálatát a legjobb minőséget és kivételes, globális divattrendeknek megfelelő stílust értékelő férfiaknak és nőknek címezi. Közel 30 éve van a piacon, 50 bemutatóteremmel rendelkezik Lengyelország, Csehország és Magyarország területén, valamint online boltot működtet.

Részletek a www.kazar.com honlapon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6814201859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása