Nyaralásra fel! - 3+1 utazós összeállítás, amiből inspirálódhatsz
2023. július 31. írta: persica

Nyaralásra fel! - 3+1 utazós összeállítás, amiből inspirálódhatsz

Amikor az ember nyaralni megy, akkor elsősorban kikapcsolódásra vágyik - sokszor azonban az utolsó percben derül ki, hogy a bőrönd cipzárja szétnyílik, nincs meg a tökéletes utazós táska és valami extra kiegészítő is kéne, amitől csinosnak érezheted magad, mert ugyebár mégiscsak nyaralni készülsz. Ha előtted áll még a várva várt nyári vakáció, akkor időben megelőzheted a sok fejfájást új kiegészítők beszerzésével. Egy strapabíró, de elegáns bőrönd, cool táska, napszemüveg vagy a legkényelmesebb nyaralós cipő? A Kazar nyári termékkínálatában megtalálod a hozzád illő darabokat. 

Like a movie star

Biztos te is láttál már olyan paparazzi fotót, amit valamelyik kedvenc celebedről lőttek a reptéren. Sötét napszemüveg, baseball sapka, teljesen fekete outfit, ami egyszerre cool, de azért kényelmes is. Ha fantáziáltál valaha egy hasonló összeállításról, akkor bizony nem kell messzire menned - ezzel a tetőtől-talpig fekete szettel nagyon menőnek és fontosnak érezheted magad a következő utazásod során. Kendall Jenner who?

Sikk & kényelem

A hétvégi kiruccanások legpraktikusabb kísérője egy jól megpakolható utazótáska. A lányokkal már régóta tervezitek, hogy ellátogattok Londonba, Bécsbe vagy Amszterdamba? Pakolj be egy kényelmes sneakert a városnézéshez, az esti vacsorához pedig egy csinos papucsot. Sosem lőhetsz mellé a bézs-fekete kombóval, hiszen ez a két szín mindenhez illik. Ha a kiegészítőid passzolnak egymáshoz, igazán szofisztikáltnak fogsz tűnni.

Modern, városi hangulat

A nagyvárosi vakációhoz legjobban egy trendi gurulós bőrönd passzol - a kabin méret ideális pár napos nyaraláshoz. Az érdekes pufi kiegészítők még mindig hódítanak, ezzel a fekete-fehér szandállal és háromszög alakú övtáskával a legtrendibb lehetsz a tömegben. Ha szívesen vinnél egy kis cool-faktort a megjelenésedbe, viselj letisztult, modern karórát és klasszikus fekete lencsés napszemüveget.

Glam trip

A divatrajongók és nőies darabokat kedvelők kedvence lesz ez az összeállítás. A strasszos táska, a hozzá illő papucs, illetve strasszköves öv még a legegyszerűbb nyári ruhát is feldobják. A csillogós tartozékokat dobáld be egy strapabíró bőröndbe, és indulásra kész is vagy. A nőies kiegészítők mellé ki ne szeretne csodás illatfelhőt húzni maga után? Ezzel a keleties-virágos illattal mindenki utánadfordul majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5618183075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása