Fedezd fel az új Kazar Travel kollekciót. Kezdődhet az utazás!
2023. május 19. írta: persica

Fedezd fel az új Kazar Travel kollekciót. Kezdődhet az utazás!

Mindenki imád utazni! Legyen szó életre szóló nyaralásról a pálmafák alatt, vagy épp üzleti út - minden utazás egy kaland, ahonnan pozitív élményekkel feltöltődve térünk vissza. De az utazás nem csak a szép emlékekről szól, hanem pakolásról is... Ezért érdemes olyan bőröndöt választani, amely kényelmes és dizájnos, ugyanakkor funkcionális is. Ha a tökéletes bőröndöt választod, az utazás sokkal élvezetesebb lesz. 

A Kazar márka a kisebb és nagyobb utazásokat szem előtt tartva tervezte meg első Travel kollekcióját, amely bőröndök és utazótáskák széles választékát tartalmazza. A kollekció hátizsákokat, sminktáskákat, praktikus tasakokat és kiegészítőket tartalmaz, amelyek közül mindenki megtalálja a magának megfelelő darabot. A márka kínálatának újdonságai garantálják a kényelmes utazást, a praktikus megoldásokat, a világszínvonalú design pedig biztosítja a felejthetetlen kalandokat.

Minden utazó számára tartalmaz megfelelő választást. A kollekció hatalmas szín- és méret választékot kínál. Utóbbiak nem befolyásolják a bőröndök súlyát, mivel polikarbonátból készülnek. Ezt az anyagot a mechanikai sérülésekkel szembeni kiváló ellenállás és a rendkívül alacsony súly jellemzi. Egyszóval, nyugodtan telepakolhatod a bőröndödet anélkül, hogy aggódnod kellene az extra súly miatt!

Az utazás során egy dolog, ami elengedhetetlen, az a biztonság. A Travel kollekcióban a biztonságot a TSA rendszerrel (Travel Sentry Approved) ellátott külső kombinációs zár garantálja, amely tökéletesen védi a bőröndöt. A bőröndök két csúszásmentes markolattal és az oldalán lévő kiegészítő lábakkal vannak ellátva, amelyek lehetővé teszik a függőleges és vízszintes irányban történő szállítását és használatát, így nagyobb kényelmet garantálnak az utazás során. Másrészt az ergonomikus és kihúzható teleszkópos fogantyúnak köszönhetően a bőrönd teljesen állítható. A 360°-os dupla forgókerekek megkönnyítik a bőrönd mozgatását, és garantálják az irányíthatóságot az utazások során.

Annak érdekében, hogy ne kelljen aggódni a rendetlenség miatt, a bőröndök két rekeszt tartalmaznak. Cipzáras szárnyakkal és rugalmas rögzítő pántokkal rendelkeznek, hogy utazás közben rendben tartsák a ruhákat, egyéb tárgyakat. Add hozzá a kényelmes utazótáskákat, a praktikus laptop védőt, és máris megvan minden, amire az utazáshoz szükséged lehet. Most már csak annyi a dolgod, hogy kiválaszd a neked legjobban tetsző modellt és színt, és már indulhat is a kaland!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1618127886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása