CALVIN KLEIN WOMEN: RAF SIMONS ELSŐ ILLATKREÁCIÓJA
2018. augusztus 26. írta: persica

CALVIN KLEIN WOMEN: RAF SIMONS ELSŐ ILLATKREÁCIÓJA

AZ ÚJ CALVIN KLEIN PARFÜM

NŐK. A kifejezés nem egy, hanem sok emberre utal. Önálló egyének csoportjára, ahol mindenkinek megvan a saját hangja és saját egyénisége. A Calvin Klein kreatív igazgatója, Raf Simons inspirációját a mai kor nőinek rendkívül sokoldalú identitása adta - azoké a modern nőké, akiket számtalan különböző módon értelmezhetünk. Nekik készült az elismert tervező első illata, a CALVIN KLEIN WOMEN.

Egy nő törődik magával, másokat pedig arra inspirál, hogy folyamatosan megújuljanak. A CALVIN KLEIN WOMEN illatot ez a sokszínűség ihlette. A tömeg, amelyet egyének alkotnak. A szabadság, az ellenállás és az, hogy ne más emberek szabályai szerint éljünk, hanem csak a sajátunk szerint. Ez a gondolkodásmód, amely egyesíti az összes nőt.

A CALVIN KLEIN WOMEN egy közösségnek szól. Az illat a nőket szólítja meg és az általuk képviselt közös identitást idézi fel. A nőkben nem csupán egy személyiség rejlik. Újra és újra képesek megújulni, amikor csak jónak látják. Egyszerre egyéniségek és egy közösség részei. A Calvin Klein divatház nem csak támogatja a kreatív kultúrát, hanem meg is határozza azt. A CALVIN KLEIN WOMEN a dinamikus és sokoldalú nőiességet tükrözi, amely Raf Simons kreatív szellemét és a Calvin Klein új korszakát tárja elénk.

A CALVIN KLEIN WOMEN kampány arcai az elmúlt generációk ikonikus női és a kortárs kultúra hősnői.

A KAMPÁNY: A NŐK ÜNNEPLÉSE, NŐK ÁLTAL

"A CALVIN KLEIN WOMEN kampány közeledtével kíváncsian vártam, hogy lehetséges-e egy teljesen innovatív kampány megalkotása: egy olyan megközelítésé, ami egyszerre magabiztos és empatikus, ahol a női alanyok képesek megfogalmazni és bemutatni saját identitásukat “- Anne Collier

A kampány a Lloyd&Co. fotóművészével, Anne Collier-el együttműködve készült, aki különleges és azonnal felismerhető fotográfiai alkotásairól híres. Részt vett a csomagolás és az üveg kialakításában, illetve megtervezésében is.

A CALVIN KLEIN WOMEN szellemiséget két olyan nő képviseli, akik a mai világban tökéletes példaképként szolgálhatnak a nők számára: LUPITA NYONG’O és SAOIRSE RONAN.

Díjnyertes színésznők és a generációjuk hangjai. Mindketten világszerte elismertek egyedülálló tehetségük, kreativitásuk, intelligenciájuk és karakterük erejének köszönhetően. Törekvő személyiségek, akik igazi példaképekké válhatnak. Nyong’o és Ronan portréját a koncepcióhoz szintén Collier készítette el.

A kampány arcai olyan alakokat választottak ki a múltból, akikből korábban inspirációt merítettek - a nőiesség ikonjait, akik formálták identitásukat, művészként és nőket egyaránt. Collier háromoldalú képet mutat ezekről a nőkről.  Így Nyong'o és Ronan maguk is olyan alakok mellett szerepelhetnek, akik ihlették és inspirálták őket.

LUPITA NYONG’O: “Egynél több emberre van szükség, hogy egy egyént létrehozzunk."

SAOIRSE RONAN: "Bármilyen típusú nő lehetsz, amilyen csak lenni akarsz. "

LUPITA NYONG’O példaképei: EARTHA KITT és KATHARINE HEPBURN

“Eartha Kitt és Katharine Hepburn olyan emberek, akik a status quó-t megkérdőjelezve, hűek maradtak önmagukhoz. Engem rendkívül vonz a személyiségük és hogy képesek voltak felszólalni és beszélni arról, amiben hittek. Csodálom a művészetüket és azt, hogy sohasem adták fel önmagukat. Arra törekszem, hogy én is hasonlóan hiteles legyek. " - Lupita Nyong’o

SAOIRSE RONAN példaképei: SISSY SPACEK és NINA SIMONE

“Sissy Spacek nagyon nyitott személyiség volt. Mindent ki akart próbálni és minél többet akart látni a világból. Szabad volt - egy igazi úttörő. Nina Simone pedig képes volt formálni az egész zeneipart. Azt látni, hogy más emberek valamit szenvedélyesen csinálnak, rendkívül inspiráló. Arra ösztönöz, hogy ugyanezt tegyem, ugyanezt érezzem.” - Saoirse Ronan

AZ ILLAT

Fás, virágos

Fej: narancsvirág
Szív: eucalyptus
Alap: alaszkai cédrusfa

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7314203655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása