Művészet a hétköznapokban: Puma x ADER ERROR
2018. szeptember 05. írta: persica

Művészet a hétköznapokban: Puma x ADER ERROR

Ha egy nagy sportmárka összefog egy ilyen újító branddel, annak mindig valami különleges alkotás a vége, a nemzetközileg elismert szöuli márka beletette tőle elvárható a csavart a klasszikus stílusú termékekbe.

Megtalálni az inspirációt a megszokottban a művészet és divat újrateremtéséhez. Ez ahogyan ma ismerjük az ADER ERROR-t.

A márka az alkotás színtiszta szeretetéből alakult 2014-ben, manapság pedig nemzetközi színtereket hódít különleges látásmódjával. Céljuk, hogy a művészetet és divatot megváltoztassák, átformáláják, újragondolják. A mottójuk - “a közeli hiányzó dolgok” - az újradimezionálásról, a megszokott dolgok átváltoztatásáról szólnak, hogy valami újat, váratlant, gyönyörűt teremtsenek.

A debütáló kollekciójukban a Pumával a Futrot választották fő témának. Az előremutató esztétikát ötvözték a visszatekintő nosztalgiával az új RS-0, az RS-100 és a klasszikus Suede modellekben. Kollázs szerű részletek, vastag betűk és logo, modern és retro design elemek jellemzik a darabokat. Gondoljunk a négyzetes sziluettre a vastag talprésszel, a túlméretezett dobozszerű részletekre, vagy a szembetűnő grafikákra a pántokon. Mindez természetesen teljes harmóniát alkot a Puma ikonikus stílusával. A legtöbb darabon a FANTASTIC MISTAKES (fantasztikus hibák) feliratot láthatod , feltéve a koronát a műre, ünnepelve a tökéletlenséget.

Az innovatív design mellett természetesen a technológiát is szem előtt tartották az alkotók, hiszen az RS-0 a méltán híres Running System alapokra épült fel.

A cipő kollekció kiegészítése a több darabos ruha kollekció, amely szintén nem nélkülözi a retro elemeket, színeket, anyagokat.

A kollekció elérhető szeptember 1-től a puma.com oldalon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr114223469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása