ESCADA CELEBRATE LIFE
2018. szeptember 07. írta: persica

ESCADA CELEBRATE LIFE

ÜNNEPELJÜK AZ ÉLETET, HOGY ÖRÖMÖT ÉS TERMÉSZETES ÉRZÉKISÉGET SUGÁROZHASSUNK!

Az ESCADA a szabadon áramló nőiességet ünnepli az új, rendkívül nőies CELEBRATE LIFE parfümmel. Az illat segít a nőknek intenzívebben megtapasztalni az öröm érzését, erősíti magabiztosságukat és hitelességüket. Az ESCADA CELEBRATE LIFE illat a vidám lelkület esszenciája, amely arra bátorítja a nőket, hogy teljességében éljék meg életüket!

Az ESCADA márka üzenete, hogy a végső kiteljesedést az öröm megélésével érhetjük el. Az ESCADA nő elegáns, merész és színes egyéniség, aki önkéntelenül felvillanyozza környezetét. Pozitív kisugárzású, bátor és vidám, a vagány csillogás, stílus és optimizmus megtestesülése. A CELEBRATE kollekció második illata, az ESCADA CELEBRATE LIFE tökéletesen beleillik a márka modern nőiességről alkotott egyedi koncepciójába. 

Az összetevők kiválasztásánál az volt a cél, hogy támogassák a nőket abban, hogy még inkább képesek legyenek a jelennek élni. Ennek jegyében a neves parfümőr Aurélien Guichard olyan összetevőket válogatott össze, amelyek a boldogsággal és önbizalommal kapcsolatos érzelmeket közvetítik. A selymesen lágy finoman illatozó virágcsokor két jegye a női illatok ikonikus összetevője: rózsa és narancsvirág. Ezek képviselik a ragyogó és időtlen nőiességet. A körte és lychee jegyeket hordozó színes gyümölcskoktél vidám és fiatal személyiséget tükröz. Végül, de nem utolsósorban pedig a finoman illatozó ámbra, puhán ölelő csillámló fátyolként természetes érzékiséget áraszt. Ezek az összetevők harmonikus illatkompozícióvá olvadnak össze melegséget sugárzó vanília és szantálfa hozzáadásával.

A márka nagyköveteként a kampányban Sofi Fahrman testesíti meg az ESCADA pozitív életszemléletét. A svéd újságíró és divatriporter teljességében éli meg mindennapjait és bátran szembenéz a kihívásokkal. „Néha azok az apró dolgok okozzák a legnagyobb örömöt, amelyekbe beleadjuk szívünket-lelkünket“. Az ESCADA szintén svéd vezető tervezőjéhez és társalapítójához Swede Margaretha Ley-hez hasonlóan Sofi is magabiztos, határozott nő, aki képes ünnepként megélni az életet. Az ESCADA CELEBRATE LIFE a CELEBRATE illatcsalád új tagjaként tovább erősíti a márka vízióját, amely már a korábbi illatban, a Celebrate Now parfümben is testet öltött. Az fénylő illatüveget modern vonalvezetés jellemzi, a dizájn eleganciát sugall, amely egybecseng az ESCADA márka nevével.

Az életet ünnepelni kell és megélni minden pillanatát. Úgy ünnepelhetjük, hogy észrevesszük a hétköznapokban a varázslatos pillanatokat és örömünket leljük az apró dolgokban. Az ESCADA CELEBRATE LIFE arra bíztatja a nőket, hogy a mostban éljenek, és szabadon kifejezzék életörömüket. Az ESCADA nő bízik önmagában, boldogságot és érzékiséget sugároz. Az ESCADA márka ezen gondolatok mentén képzeli el az élet ünneplését. 

Az ESACADA CELEBRATE LIFE nem csak azoknak a nőknek ideális választás, akik számára fontos az élet ünneplése, hanem kitűnő illat azoknak is, akik örömet és természetes érzékiséget szeretnének sugározni.

Megvásárolható: kizárólag a Müller parfümériákban!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7714227595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása