s.Oliver BLACK LABEL
2018. szeptember 25. írta: persica

s.Oliver BLACK LABEL

Fekete és fehér:

Ellentétek, amelyek mégis tökéletes egységet alkotnak. Összképük puritán, ám kicsit sem unalmas. A klasszikus színduó a tiszta elegancia megtestesítője, egyszerűségével pedig egyértelmű kinyilatkoztatás. Olyan, amely az s.Oliver BLACK LABEL új illataiban tovább él. 2018 augusztusától a női és férfi illatok viselőik stílusos oldalát emelik ki. Lazán és könnyedén, mégis mély benyomást hagynak maguk után, mindezt anélkül, hogy túlságosan átható illatok lennének. Új kedvenceik mindazoknak, akiknek tetszik a klasszikus fekete-fehér kontraszt, és egy ahhoz passzoló illatot keresnek. 

 

A világos és a sötét közötti különbség kifejezőeszköze a fekete és a fehér szín. Tiszta erejük kihangsúlyozza a mondanivalót, és csak a legfontosabbra szorítkoznak. Pont a fénnyel és árnyékkal való játék az, melynek során az érzelmek láthatóvá válnak – ahogy a fekete-fehér képeken is. Kifinomult, elegáns lehetőség az értékes pillanatok megörökítésére, illetve azok időtlenné formálására. A fekete-fehér fotók szépsége ihlette az s.Oliver BLACK LABEL illatkompozícióit is, melyek az autentikus személyiséget hivatottak kiemelni. A finom illatjegyekkel még szebbé teszik a pillanatokat, és önbizalommal vértezik fel a viselőiket, hogy azok a legjobb oldalukat mutathassák meg. 

Az illatduó

 

A női illat: s.Oliver BLACK LABEL Women

A nőies kompozíció, amely a narancs és a mandarin jegyeit, valamint a barack finom illatát hordozza magában, nyitottságot és bájt kölcsönöz a viselőjének, aztán pedig elárasztja a rózsából, jázminból és orgonából álló, gazdagon virágos szívillat. Az érzéki alapjegyek intenzív pézsma és vanília aromákkal egészítik ki az illatot. 

A férfi illat: s.Oliver BLACK LABEL Men

Az férfias kompozíció fejillata friss és dinamikus: az illat felütéseként fűszeres narancs- és citromjegyek egészítik ki a ciprus fás, elegáns illatát. A muskotályzsályát, levendulát és muskátlit tartalmazó szívillat gondoskodik a komfortérzetről. A háttérben markáns, fás jegyek, pacsuli és vetiver egészíti ki a kompozíciót.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7314262493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása