L’HOMME LACOSTE INTENSE
2018. október 16. írta: persica

L’HOMME LACOSTE INTENSE

A modern és ellenállhatatlanul vonzó francia stílusú márka megalkotása René Lacoste teniszező és üzletember nevéhez fűződik. A híres krokodil ma is annak a férfinak az értékekeit szimbolizálja, aki a márka logójának választotta: elegancia, fair play és elszántság. Ez a LACOSTE férfi titka: stílus mindenek felett.

A LACOSTE L’Homme Intense illat a győzelem iránti szenvedélyes vágyat, a győztes temperamentumát állítja középpontba.   Egyértelműen sugallja, hogy a teniszpályán és az életben is a hozzáálláson múlik minden. Kitartás és merészség, ez a siker titka, az illat esetében is. 

A parfüm az eredeti illat tervezője, Michel Girard mester parfümőr új kreációja. A LACOSTE L’Homme Intense megőrzi egyedi gyümölcsös, fűszeres és fás jellegét, azonban hatása intenzívebb és illata tartósabb a hozzáadott vetivernek és cypriolnak köszönhetően.

A fejjegyek között szerepel a fenséges birsalma és rebarbara, valamint a pikáns mandarin- és narancshéj, amelyek még intenzívebbé varázsolják az illatot.  Szívjegyei a különféle fűszerek, amelyek forgószélként kavarognak és egy energikus koktélban egyesülnek: a vibráló feketebors, gyömbér és jázmin kirobbanó erővel érvényesül, egy leheletnyi mandula szelídíti csak az illatot. A parfümben különleges életerő és energikusság érzékelhető.

Az alapjegy erőt és férfiasságot sugároz. Az ámbra és a vanília egzotikus jelleget kölcsönöz a domináns cédrus és akigala elegyének. A vetiver és a cypriol gyökér tovább fokozza az illat intenzitását, testesebbé és még csábítóbbá varázsolva azt. A végeredmény egy igazán eredeti illatkompozíció.

Az eredeti parfüm üvegének letisztult formáját megtartották, viszont az új illat üvege már nem áttetsző. Éjkék színt kapott, amely hangsúlyozza az illat erőteljes, intenzív jellegét.

A LACOSTE L’Homme Intense férfi testtartásával és tekintetével egyaránt sugározza az őt meghatározó magabiztosságot, eleganciát és karizmát, amelyek együttesen verhetetlen triót alkotnak.  Ahogy leszáll az éj, a város a lába előtt hever. Egy hatalmas játéktér, amely arra vár, hogy megszelídítsék és meghódítsák.  

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben és a kiemelt magán parfümériákban

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1814305153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása