s.Oliver FRIENDSHIP
2018. október 16. írta: persica

s.Oliver FRIENDSHIP

A legjobb barátnőnek :)

Különleges szerencse, ha valakinek van egy legjobb barátnője – mert akkor olyan embert tudhat maga mellett, akivel sokszor szavak nélkül is megértik egymást. Egyszerűen úgy érzik, hogy összetartoznak, mert annyi mindenben egy srófra jár az agyuk, más dolgokban pedig tökéletesen kiegészítik egymást. Az s.Oliver FRIENDSHIP azokhoz szól, akik szeretnék megragadni az összetartozásnak ezt a feledhetetlen érzését, maguk számára vagy lelki társuknak nyújtott apró figyelmesség formájában. 

Legjobb barátnők - örökre!

 

Az illatduó egy könnyed, örömteli napra emlékeztet, amelyet mámorossá tesz a különleges kapcsolat, a megbízható barát megtalálásakor érzett boldogság. Az s.Oliver FRIENDSHIP természetes, könnyű, virágos illatjegyekkel valamint bársonyosan puha, érzéki akkordokkal győz meg – ez a két izgalmas illatvilág remekül harmonizál egymással, ugyanakkor mindkettőnek megvan a saját külön vonzereje is. 

s.Oliver FRIENDSHIP MENTA

 

A mentaszínű dizájnba csomagolt illat visszafogott jegyeivel az ábrándozást szimbolizálja, az érzés pedig, amelyet közvetít, a nap csókját és az élet ölését idézi.

s.Oliver FRIENDSHIP MAGENTA

 

A magentába öltöztetett lágy, virágos illat kiemeli a női energiát, színtiszta életörömöt, elevenséget és játékosságot áraszt.

Az s.Oliver FRIENDSHIP illatos termékválaszték 2018 októberétől elérhető a Rossmann polcain.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7814305179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása