Fitt Krémtúrókkal bővülnek a Milli desszertek
2018. október 23. írta: persica

Fitt Krémtúrókkal bővülnek a Milli desszertek

Megszületett a sokak kedvencének számító Milli Krémtúró cukorcsökkentett változata. A népszerű vaníliás mellett őszibarackos és áfonyás ízekben is kapható lesz az új Milli Fitt Krémtúró.

Fitt termékekkel gazdagodott a kedvelt, hazai tejtermék márka, a Milli. A vaníliás, őszibarackos és áfonyás Milli Fitt Krémtúrókban 30 százalékkal kevesebb lesz a cukor, hogy a friss túróból készülő desszert rajongói ezentúl a megszokott ízeket kisebb cukortartalommal is élvezhessék.

Az új krémtúrók nem csak finomak, hanem a hazai szuperélelmiszernek tartott túró miatt természetes fehérjeforrásnak is számítanak. Ráadásul a kölessel, hajdinával és lenmaggal dúsított termékek élelmi rostban is gazdagok, ugyanakkor gluténmentesek.

„Azt látjuk, hogy a fogyasztók egyre tudatosabban táplálkoznak, de ugyanakkor nem akarnak lemondani kedvenc édességükről és márkájukról sem. A Milli Krémtúrókat ezért mostantól háromféle Fitt változatban is választhatják, ha egy tápláló, friss túróból készült desszertre vágynak ebéd után vagy uzsonnára” – mondta Pataki Ágnes a Milli márkamenedzsere.   

A Milli Fitt Krémtúrókat megtalálhatják minden nagyobb élelmiszerbolt polcain.   

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5314318061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása