Békési Brigitta: WOW HATÁS – Fedezd fel a Valódi Vonzerőd
2018. november 18. írta: persica

Békési Brigitta: WOW HATÁS – Fedezd fel a Valódi Vonzerőd

Ha karácsonyra szeretnéd a maxra tekerni a benned lévő vonzerőt, akkor ez a könyv csak Neked szól.

A szerző olyan, öt alappilléren nyugvó rendszert hozott létre, amelyet elsajátítva az olvasó tökéletesen tisztában lesz azzal, hogyan tudja felszínre hozni, egyúttal pedig maximalizálni a saját valódi vonzerejét. A fejezetekben végigvezet a vonzerő szintjein lépésről lépésre, így haladva egyre mélyebbre. A vonzerő minden szintjéhez gyakorlati feladatok is tartoznak, vagyis a WOW HATÁS nem csak elmondja, hogy mit kell tenni, de élvezetes feladatokon keresztül megmutatja a „hogyant” is. 

„Ez a könyv nem csak a külsővel foglalkozik, hiszen a női vonzerő messze nem merül ki egy csinos ruhában, vagy előnyös frizurában. Mindenre kiterjed, és pont ezért teszi képessé az olvasót a vonzerő jelenségének megértésére, gyakorlására és elsajátítására. Gyakorlatilag egy self-made a 21. század igényeire szabva. Ez a kiadvány azt tanítja meg, hogyan vegyük le a lábáról a többi embert, hogyan keltsünk bennük pozitív benyomást, hogy elérjük azt, amit szeretnénk" - meséli Békési Brigitta. 

A könyvben pszichológusok mellett olyan szakemberek is megszólalnak, akiknek szakmájuk kapcsolódik a vonzerő témaköréhez. Schiffer Miklós, Pirner Alma, Dominique Roberts csak néhány név azok közül, akik segítenek, hogy az olvasó valóban vonzóbbá váljon. 

Éld át Brigivel a valódi „WOW” hatást!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3314379568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása