Az új Goddess fürdőbomba
2018. november 26. írta: persica

Az új Goddess fürdőbomba

November 22-től kapható online és a Lush budapesti üzleteiben.

A színek és illatok csodálatos világa nyílik meg előtted, ha belépsz a Lush Harajuku üzletébe. Fürdőbombák, ameddig csak a szem ellát - és az orr elszagol. Japánban a fürdőzés ősi hagyomány, ezért jobb helyet keresve sem találhattunk volna az első, csak fürdőbombákat árusító üzletünknek. A Harajuku a régi kedvencek mellett különleges, helyi ihletésű fürdőbombákat kínál, melyeket többek közt az üzlet nevét adó kerület vibráló, divatos hangulata és a kicune rókatündér ősi alakja ihletett. A különleges fürdőbombáktól népművészeti alkotásnak tűnik majd a fürdőszobád.    

A Lush Harajuku a digitális fejlesztések, a színek és az illatok ötvözésével egészen új vásárlói élményt kínál.

A #LushLabs applikáció LushLens opciójával egy pillanat alatt megtudhatsz mindent egy adott fürdőbombáról - milyen az illata, hogy néz ki használat közben, milyen összetevőkből készült, milyen hatással van a bőrödre és a hangulatodra.

A legenda szerint Kleopátra tejben fürdött, de egy igazi istennő a vajat választja. A fair trade kolumbiai kakaóvaj és a sheavaj a bőrlágyító argánolaj folyékony aranyával a hidratálás szentháromságát alkotja. A sheavaj és az argánolaj története a ghánai és marokkói női szövetkezetek története is - nem isteni lények legendái, hanem valódi történetek a Föld nevű bolygó lakóiról, a közösségekről és a természet védelméről.

Ahogy a bomba rétegről rétegre elpezseg, a szódabikarbóna örvénylő színorgiát teremt a kádban, a testeddel pedig valami mennyei történik. Érezd, ahogy felmelegszenek az izmaid, a véred pezsegni kezd, az erőd visszatér.

Hiszed, hogy Isten egy nő?

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr814394652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása