Egy igazán édes, különleges randevú
2018. november 26. írta: persica

Egy igazán édes, különleges randevú

A téli szezon új slágerei a krémlikőrrel készült édességek

A nagy barátnős beszélgetéseket, a szeretteinkkel eltöltött minőségi időt a téli szezon még meghittebbé varázsolja. A közös programok elengedhetetlen kelléke egy hangulatos hely, a melegséget árasztó fények, meg persze a finomabbnál finomabb desszertek.

Ha éppen egy ilyen összejövetelt tervezel az ünnepi időszakban, vagy az énidő eltöltésére keresel tökéletes alternatívát, idén formabontó, exkluzív édességekkel szintén meglepheted a számodra fontos embereket, de akár saját magadat is.

Gyerekkorodból biztosan kedves emlékeket őrzöl a gofriról, amit mindannyian imádtunk a különböző öntetekkel és tejszínhabbal megbolondítani. A hagyományos téli finomságok mellett érdemes kipróbálni a waffel kreációkat, amiket az ünnepi időszakban az isteni ír krémlikőrből készült krémek tehetnek felejthetetlenné. Próbáld ki a mennyei Baileyses ét- és fehér csokival készült, buborékos gofrikat tejszínhabbal vagy bármilyen szórással és gyümölccsel a Waffle & Love gofrizóban, ahol igazán egyedi ízélménnyel párosul a desszertfogyasztás.

A waffel egy örökzöld street food, népszerűsége már régóta töretlen külföldön, és hazánkban is egyre inkább elterjedt, a sokszínű elkészítési lehetőségnek köszönhetően pedig megunhatatlan.

A különleges, egyéni igények szerint alakítható csodák kizárólag karácsonyig érhetőek el. Töltsetek el egy hangulatos órát együtt az új édességslágerek társaságában, vagy igyatok egy izgalmas, ír krémlikőrrel ízesített forró csokoládét.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9614394836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása