Megérkezett a LUSH vegán rúzskollekciója
2018. december 30. írta: persica

Megérkezett a LUSH vegán rúzskollekciója

40 árnyalat
- brokkoli- és görögdinnyemagból
- újrahasznosított csomagolásban és csomagolás nélküli változatban is kapható
- vegán


Megjelent a #LushMakeup 40 árnyalatot tartalmazó vegán rúzskollekciója, tele nude, greige (szürkésbézs) és vörös újdonságokkal. Az online exkluzív termékcsoportban minden bőrtípusra megtalálod a megfelelő rúzst. 

Minden árnyalatból létezik egy újrahasznosított csomagolásban kapható változat és egy pucér, csomagolásmentes utántöltő is. Az újrahasznosított csomagolás polipropilénből készül és a Lush fekete tégelyeivel együtt újrahasznosítható. 

A pucér utántöltők alsó részét a könnyebb kezelhetőség érdekében lefejthető viasz borítja. Úgy terveztük őket, hogy pont beleférjenek egy hagyományos rúzs kiürült csomagolásába - ha eltávolítod a viaszt, már be is helyezheted az utántöltőt.  a könnyebb kezelhetőség érdekében. Így csökkented a műanyagszennyezést és hozzájárulsz a bolygó életben maradásához. 

A vegán, kegyetlenségmentes rúzsok tele vannak pompás összetevőkkel, mint a görögdinnyemag-olaj és a brokkolimagolaj, a kandelillaviasznak és napraforgóviasznak köszönhetően pedig hosszan tartó hatást biztosítanak.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4414523528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása