Egy olyan erős papír zsebkendő, amely ellenáll a mosógépnek!
2019. január 30. írta: persica

Egy olyan erős papír zsebkendő, amely ellenáll a mosógépnek!

Mosógépbiztos Zewa papír zsebkendők

Hiába az Édesanyai precíz odafigyelésem a gyermekem ruháinak szennyesből a mosógépbe történő pakolásakor, a fehér papírzsepi bizony néha kellemetlen perceket okoz.... de ennek már végre vége!

Pontosan ismerjük, milyen az, amikor ruháinkról egyesével kell leszedegetni az elázott zsepidarabokat.

Hiába vagyunk óvatosak, valamiért így is előfordul, hogy elrejtőzött zsepiket találunk a zsebeinkben, amelyek csak arra várnak, hogy tönkretegyék kedvenc ruháinkat. Mostantól elbúcsúzhatunk ettől a drámától, hiszen a Zewa puha zsebkendői annyira erősek, hogy ellenállnak a mosásnak is.

Szerencsére a Zewa zsebkendőkkel mostantól ez az érzés nem létezik, hiszen a megújult termékek teljesen mosógépbiztosak.

Annyira erős, hogy kibírja a mosást is, ha netán a zsepi a szennyesben marad.

A puha Zewa zsebkendők gyengédek a bőrhöz és az orrhoz.

Az egész Zewa zsebkendőcsalád mosógépbiztos, beleértve az összes: dobozos papír zsebkendőt, amelyekkel csak egy könnyed mozdulat, és gyorsan kéznél van a segítség , és beleértve a kis csomagos zsepiket is – amelyek elkísérnek minket bárhová, amikor úton vagyunk.

A zsebkendők higiénikusak, gyorsan használhatóak és könnyen kezelhetőek.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4014598724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása