Az új Goddess illatkollekció a LUSH-tól!
2019. február 19. írta: persica

Az új Goddess illatkollekció a LUSH-tól!

Mitől leszel istennő?

A Lush bemutatja igéző, titokzatos parfümkollekcióját, melynek alapját a felelős thaiföldi termelőktől származó oud és a szilárd jojobaolajas bázis adja. A füstös kaledóniai szantálfa sötét melegséget ad a gazdag, gyantás illatjegyekhez, a jázmin érzéki illata elkápráztat, a török mezőkön hajnalban szedett damaszkuszi rózsa pedig egy csipetnyi törékenységet ad a keverékhez. A végeredmény fényűző és magával ragadó.

Az illat öt különböző formában elérhető: egy hagyományos parfümben (két méretben), egy utazóbarát szilárd parfümben, egy parfümolajban, egy szappanban és egy fürdőlapban. Utóbbi a Lush egyik különleges találmánya, mely friss almapépből és műanyagmentes arany csillámból készült, és a tubusos tusfürdő alternatívájaként könnyen szállítható.

Az új Goddess kollekció február 8-tól elérhető online és az üzletekben. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6214637792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása