Megérkezett a Lush legújabb exkluzív fürdőbombája
2019. március 10. írta: persica

Megérkezett a Lush legújabb exkluzív fürdőbombája

Cocktail Sieve

A Lush 2019-ben ünnepli egyik leghíresebb találmánya, a fürdőbomba harmincadik születésnapját. Mondjunk együtt illatos tósztot az évforduló alkalmából! A limitált kiadású, online exkluzív Cocktail Sieve fürdőbomba február 25-től elérhető a Lush weboldalán.  A koktélszűrőt formázó fürdőcsoda lehetővé teszi, hogy kedvenc Lush-termékeidből keverj illatos koktélt a kádban. 

Ha radikális innovációról van szó a fürdés terén, harminc év kreativitás és számtalan világhírű találmány után a Lush még mindig hallgat a vásárlóira. Az új Cocktail Sieve fürdőbomba segítségével bárki összekeverheti a kedvenc Lush-termékeit, hogy egyedi, felejthetetlen kádkoktélt hozzon létre. Morzsolj bele egy kicsit a kedvenc habfürdődből, csípj le a legmenőbb tusfürdőzselédből, öntsd nyakon az egészet egy káprázatos tusfürdővel, tartsd a keveréket folyó víz alá és nézd, ahogy a koktél életre kel.

Mit iszol? Ezzel a virágillatú fürdőbombával bármixerként is kipróbálhatod magad.

Ne felejtsd el lefotózni és a #bathart, illetve a #lushhungary hashtaggel kiposztolni a végeredményt. Egészségedre! 

Állítsd össze álmaid koktélját - a kádban! Az ylang ylang, a jázmin és a rózsa gyengéd, törékeny illata visszafogott alapot teremt az általad választott összetevők hatásának kiemeléséhez. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7014680404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása