TRUSSARDI - VERSACE - MOSCHINO - DSQUARED2
2019. március 10. írta: persica

TRUSSARDI - VERSACE - MOSCHINO - DSQUARED2

Fantasztikus tavaszi illat újdonságok

A zord tél után végre itt a kellemes tavasz, ezzel együtt pedig íncsiklandozó tavaszi illatújdonságaink is! Bemutatkoznak a Versace, Trussardi, Moschino és DSQUARED2 brandjeink legújabb parfümjei, amikben megmutatkozik a tavaszra oly jellemző frissesség, szenvedély és játékosság. 

A Trussardi Riflesso Blue Vibe új férfi illatot Milánó nyüzsgése, dinamizmusa és kulturális múltja ihlette. Azoknak a férfiaknak készült, akik vágynak a kihívásokra és szeretnék lázadó, művészi énjüket megmutatni.

Csomagolásán a mágikus kék és a vibráló lime színek tökéletesen visszaadják azt a szexi, laza és városi attitűdöt, amit a Trussardi Riflesso Blue Vibe képvisel.

A rum illatát megidéző akkord, a vibráló citrusok és az aromás jegyek párosa a mogyoró ellenállhatatlan illatával keveredik. A kreativitás, az élettel teli dinamizmus és az erő összhangja egyesül benne, ami a tökéletes kompozíció minden emlékezetes este alkalmával! 

A Versace Eros Flame az erős, szenvedélyes és magabiztos férfi illata, aki nem tagadja le az érzéseit. 

A Versace Eros Flame tűzpiros, görög motívumokkal ellátott, férfias üvege egyértelműen felidézi a szeretet iránti szenvedélyt, arannyal bevont kupakjának tetején pedig megtalálható a Versace ikonikus szimbóluma, a medúzafej.

A Versace Eros Flame citrusos-ámbrás-fás illatjegyeit az erős kontrasztok határozzák meg, melyben egymást gazdagítják, kiegészítik a legnemesebb és legelegánsabb összetevők, mint például az olasz citrusok, a madagaszkári feketebors, a pacsuli vagy a vanília. 

A Moschino legújabb illata, a Moschino Toy 2 garantáltan meg fogja dobogtatni a szíved.

A parfüm üvege egy édes maci formájában érkezik, a nyakán arany gallérral, ami a tejüveg részleteknek köszönhetően letisztult, mégis elegáns megjelenéssel bír.

Az illat fejjegyében megtalálható a mandarin és a Granny Smith alma ragyogó élénksége, ami a magnólia virágos jegyeivel párosul. Szívjegyében a jázminszirmok aromája és a fehér ribizli kirobbanó gyümölcsössége dominál, amit a pézsma gyengédsége követ az alapjegyben. 

A fa erős, strapabíró, komplex, mégis egyedi és utánozhatatlan karaktere köré felépített illatpáros, a DSQUARED2 WOOD POUR FEMME & POUR HOMME, a kortárs DSQUARED2 férfit és nőt szimbolizálja, akik érzékiek, magabiztosak, karakteresek. 

A DSQUARED2 WOOD POUR FEMME fejjegyében a szicíliai mandarin és a málna levelek aromájának az ötvözete és a gyöngyvirág illetve a magnólia kombinációja adja. A szívjegyben a jázmin és az illatcserje keveréke értékes és elragadó összetevőkként vannak jelen, melyek az erőteljes nőiességet fejezik ki. A fehér fás akkord, a cédrusfa és az ambrox ragyogó kompozíciójával záródik az alapjegy, ezzel összetéveszthetetlen karaktert adva az illatnak. 

A DSQUARED2 WOOD POUR HOMME, a calabriai bergamot, a szicíliai mandarin és a citrom mediterrán frissességével indul, amit a gyömbér erőteljes és elegáns akkordja gazdagít. A szívjegyben az ibolya levél vibráló tónusai és a kardamom tökéletes kontrasztban vannak az ambrox tiszta érzékiségével. A fehér fás akkord modern keveréke lágyítja a vetiver mély, elegáns karakterét az alapjegyben. 

Az illatkollekció kizárólag a Müller üzletekben kapható!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr414680466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása