A chocoMe már hivatalosan is a világ első számú drazsémágusa
2019. április 13. írta: persica

A chocoMe már hivatalosan is a világ első számú drazsémágusa

11 díjjal tért haza a magyar manufaktúra az International Chocolate Awards-ról

Az International Chocolate Awards kelet-európai és mediterrán versenyzőinek selejtezője idén összevontan zajlott – a rangos nemzetközi megmérettetésen a világelső magyar csokoládémágus, a chocoMe, régi és új kedvencekkel indult, szereplése pedig újabb díjesővel végződött. 

A 2019. március 30-ai firenzei díjátadón összesen 11 elismerést szerzett a manufaktúra - két olyan termék is kiemelkedően szerepelt, amelyek korábban még nem kaptak díjat. Első aranyérmes lett az Étcsokoládéba mártott kandírozott gyömbér, a chocoMe Voilé termékvonal tagja, valamint ezüstérmes a Falatnyi étcsokoládé lapocskák málna töltelékkel, ez utóbbi termék a chocoMe Petit 21 család tagja, amely még csak nemrég, 2019 elején debütált. 

7 további, már díjnyertes terméket ismert el ismét a nemzetközi zsűri, amely kapcsán Mészáros Gábor, a chocoMe alapítója és tulajdonosa a következőt nyilatkozta: “Ezekkel a csokoládékkal 3-4 vagy akár 5 évvel ezelőtt neveztünk és kaptunk díjakat. Úgy gondoltam, hogy ennyi idő elteltével ismét szükséges a megmérettetés a versenyen, hogy bizonyíthassuk, a chocoMe minősége továbbra is kiemelkedő az egyre erősödő nemzetközi mezőnyben is.” 

A manufaktúra idén két különdíjat is nyert, amelyekkel kiemelt hangsúly került a csokoládéköltemények különlegességére, világviszonylatban is páratlan receptúrájára. A “Legjobb recept” díját a Madagaszkári vadborsos étcsokoládéval és kakaóporral bevont mandula, a chocoMe Raffinée drazsé vonal egyik legmennyeibb íze kapta, valamint ugyanez a termék érdemelte ki a “CRAFT” különdíjat is, amellyel a legkiemelkedőbb gondossággal, alapossággal, odafigyeléssel és körültekintéssel kivitelezett terméket jutalmazzák. 

A sikerekhez hozzátartozik, hogy - a nemzetközi elismeréseken túl - a chocoMe két hatalmas bókot is kapott, méghozzá a verseny főszervezőjétől, Monica Meschinitől: a neves olasz csokoládéítész Mészáros Gábort “Drazsémágusként” aposztrofálta, valamint az aranyérmes Voilé terméket a világ legjobb csokoládéval bevont gyömbéreként jellemezte a díjátadón.  

A chocoMe-sikerek tehát folytatódnak és úgy tűnik, minden elismerés újabb és újabb mágikus ízt eredményez, az ínyencek és a csokihívők pedig boldogan vetik alá magukat a csokoládévarázslatoknak. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4414762124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása