CK ONE SUMMER
2019. május 11. írta: persica

CK ONE SUMMER

Merész frissesség. A nyár magával ragadóan vibráló energiája. A pop art élénk, kihívó színei által inspirálva.

Extravagáns, erős, energikus

Íme az 50-es évek pop art művészetének lendülete által ihletett, művészi csomagolású CK ONE SUMMER legújabb limitált kiadása, a nyár felvillanyozó impulzivitását kifejező friss illattal.

A CK ONE SUMMER merész és vidám színekben fogalmazza újra a CK ONE ikonikus formuláját, miközben felemelően üde és természetes; univerzalitásával az energiákat egyensúlyba hozva pihentet, ezzel adva meg illatának összehasonlíthatatlanul csábos karakterét.

Az izlandi Kék Lagúna vizeiből és a Szibériai-tenger uszadékfáiból nyert alapanyagai révén a CK ONE SUMMER a szokatlan frissesség élményét nyújtja.

A tenger üdesége és a citrusos felhangok ropogósan friss fűszerekkel és gyümölcsökkel párosulnak, miközben megkülönböztető védjegyként alapkarakterében lágy pézsmaillat és az erdők frissessége érződik.

Fejjegyei: a birs, a szikrázó tenger, az olasz bergamott és a harmatos tavirózsa

Szívjegyei: a Kék Lagúna akkord, a borókabogyó, a koriander és matcha tea

Alapjegyei: a szibériai uszadékfa, a napfénytől átjárt pézsmaillat és a kék borostyán

Parfümőr: Carlos Vinals

A reklámkampány

A CK ONE SUMMER reklámkampánya a nyár esszenciáját ragadja meg CK ONE illatüvegében, megidézve az 50-es évek pop art-jának vibráló korszakát, miközben a tüzes nyári hónapok játékos energiái köszönnek felénk.

Üveg és csomagolás

A CK ONE SUMMER dizájn egyedi pop-art tervezésű, lendületes, kék, sárga és narancs felületi grafikájú ikonikus CK ONE illatüveg formájában értelmeződött újjá, melynek különlegességét tovább fokozza a egyedi tervezésű matrica választék, mely lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy személyre szabják a CK ONE palackot. A nyári limitált kiadás hófehér doboza festővászonként illeszkedik a CK ONE SUMMER grafikájához.

A CK ONE SUMMER 2019 áprilistól kapható a Müller, Douglas és Marionnaud Parfümériákban.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8714820970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása