FEJEZD KI A BELSŐ ÉNEDET
2019. május 11. írta: persica

FEJEZD KI A BELSŐ ÉNEDET

BOSS BOTTLED INFINITE

Mit jelent igazi férfinak lenni 2019-ben? A mai világban sokszor megkérdőjelezhetők a nemi sztereotípiák, már nem létezik egyértelmű definíció a férfiasságra.

A mai modern férfi számára a férfiasságot az elért sikerek és az önmegvalósítás határozza meg, amibe a karrier, a család és a barátok egyaránt beletartoznak. Egyszerre társ, apa, barát és kolléga. Miközben igyekszik összeegyeztetni ezeket a szerepeket, egyensúlyra és hitelességre törekszik, fontos számára, hogy rátaláljon belső énjére. A harmóniára való törekvés ihlette a BOSS Parfums új Eau de Parfum illatát: BOSS BOTTLED Infinite. 

Az illatnagykövet továbbra is Chris Hemsworth, aki a mai férfi újabb oldalát jeleníti meg, a BOSS BOTTLED értékeit megtestesítve: becsületesség, hitelesség.

„Nagy örömmel vettem részt az új BOSS Bottled Infinite kampányban. Erőteljes hangsúlyt kapott az eltávolodás a nyüzsgő városi élettől, újra találkozás a természettel, ami számomra mindig is fontos életcél volt. Hálás vagyok a rendezőnek és mindenkinek a BOSS-nál ezért a kreatív kampányért és remélem, hogy másoknak is nagy örömet szerzünk.” - Chris Hemsworth

BOSS BOTTLED INFINITE ÚJ KAMPÁNY

A Chris Hemsworth főszereplésével forgatott BOSS BOTTLED Infinite kampányfilmet Karim Huu Do neve fémjelzi, a kampányfotókat pedig Matthew Brookes készítette. A filmben Chris maga mögött hagyja a várost, miközben a végtelen természet új lehetőségei tárulnak fel előtte. A nagyvárosi élettől elszakadva eggyé válik a természettel és hódolhat igazi szenvedélyeinek – egyedül és szeretteivel is. Hullámok csapódnak a parthoz, miközben mezítláb sétál a homokban. Eggyé válik a természettel, átjárja a harmónia érzése és tudja, hogy végtelen lehetőségek várnak még rá.

BOSS BOTTLED ILLATCSALÁD

A BOSS BOTTLED illatkollekció Annick Menardo mesterparfümőr alkotása. Az illatcsalád széles kínálata lehetővé teszi, hogy a férfiak azt az illatot választhassák, amelyikre éppen szükségük van. Ezáltal minden nap a legtöbbet hozhatják ki magukból, bárhol is járnak, bármit is csinálnak éppen.

Önbizalmat sugárzó, elegáns illat. A BOSS BOTTLED tükrözi a mai modern férfi energikus lendületét, becsületességét és kedvességét. Megmutatja a világnak, ki is ő valójában: egy férfi, aki saját értékrendje szerint él, a nap minden órájában.

Azonban a mai felgyorsult világban érzi annak a fontosságát, hogy néha időt szakítson saját magára is. Keresi azokat a pillanatokat, amikor feltöltődhet és felfrissülhet, ehhez tökéletes választás a BOSS BOTTLED Tonic. Ezek az élmények üdítően hatnak rá és energiával töltik fel. Ezáltal készen áll arra, hogy további sikereket érjen el munkájában és boldog legyen a magánéletében is.

A BOSS BOTTLED Infinite szimbolizálja a mai modern férfi igényét arra, hogy újra rátaláljon belső énjére. Üdítően friss, mégis karakteres illat, amely arra ösztönözi a férfit, hogy őrizze meg becsületességét és szánjon időt szenvedélyei megélésére. Így teremtve maradandó, értékes emlékeket.

BOSS BOTTLED INFINITE ÚJ ILLAT

Az illat fejjegyében egy csipetnyi frissítő fahéjjal és zsályával fűszerezett mandarinnal és almával indít. A férfias szívjegyet meleg, aromás jegyek - pacsuli, rozmaring és levendula – alkotják. Végül pedig a gazdag illatvilágú szantálfa finom elegye harmonikusan bontakozik ki a bőrön.  

A BOSS BOTTLED Infinite az első olyan illat, amelynek előállítása során a gyémánt technológiát alkalmazták. Az innovatív technológia lehetővé teszi, hogy a fejjegy és a szívjegy tovább érezhetővé váljon a bőrön.

A BOSS BOTTLED Infinite üvege megtestesíti az illatot viselő férfi magabiztosságát és karizmáját. Az óceán mélykék színében pompázó üveget elegáns, sötét árnyalatú fémkupak díszíti. Ezek a természetes színárnyalatok emlékeztetik a mai modern férfit, hogy merjen rátalálni önmagára. 

A BOSS BOTTLED Infinite Eau de Parfum kapható áprilistól a Douglas, Müller és Marionnaud Parfümériákban. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7414821002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása