LACOSTE FRENCH PANACHE POUR ELLE ÉS POUR LUI
2019. május 21. írta: persica

LACOSTE FRENCH PANACHE POUR ELLE ÉS POUR LUI

A Lacoste többet jelent egy márkanévnél: több, mint 85 éve egy rendkívül egyedi stílust és életszemléletet képvisel. Sportos karaktert, merész ismertetőjegyekkel. Ötvözi a sportos és a városi életvitelt. A Lacoste név egyet jelent a sportos eleganciával. A komoly hagyományokkal rendelkező márka képes folyamatosan megújulni és időről időre modern, kortárs kollekcióval megjelenni. A kollekciók lépést tartanak az idő múlásával és lehetővé teszik viselőjüknek, hogy merészen és szabadon vállalják fel önmagukat és megvalósítsák álmaikat. A francia "Panache" megtestesülése. 

Az új L.12.12 French Panache illatpárt az ikonikus Lacoste pólóing ihlette, amely a modernség esszenciája. Két nagyon különböző, mégis egymással tökéletes párt alkotó szereplő vág bele a rendkívül izgalmas "kapj el, ha tudsz" játékba, egy őrült városi száguldás során. A csábítás kihívásai jellemzik a két illatot: áthatja őket a mozgás öröme és energiája, hűen a Lacoste szellemiségéhez. Talán most még inkább igaz, mint valaha: "Az élet gyönyörű sport"…  

Az L.12.12 French Panache Pour Elle egy gyümölcsös-citrusos illat, Sophie Labbé kreációja. A ragyogó bergamott, rózsabors és feketeribizli izzó energiájával indít. A pezsgő szívjegy meghatározó akkordjai a sambac jázmin, a rózsa esszencia és a pink pezsgő.  Egy rendkívül vidám illatkompozíció, melynek alapját a blond woods, pézsma és pacsuli keveréke adja.  

Az L.12.12 French Panache Pour Lui egy üde, aromás-keleties parfüm, melyet Nelly Hachem-Ruiz álmodott meg. Az illat a ragyogó mandarin, kardamom és citrom elegyével indít. Ezután a meleg akkordok finom szellőként járják át az illatot az autentikus és energikus alma és levendula jegyeivel. Elegáns és modern illatkompozíció, mely a szantálfa, pacsuli és nárcisz akkordokra épülő alappal teljesedik ki igazán.  

Az ikonikus L.12.12 French Panache Pour Elle és a Pour Lui illatüvegeit az eredeti Lacoste pólóinghez hasonló elrendezésben a híres krokodil logó díszíti, a szív felett. A dizájn fontos eleme a színblokk technika — piros és fehér a női illat üvegen, valamint sötétkék és fehér a férfi illat üvegén, illetve mindkét esetben ellentétes színárnyalatú csík ékesíti a kupakot. 

Meccslabda, stílusos és elegáns játék, fair-play győzelem és az egyedi, azonnal felismerhető French Panache. 

Színtiszta Lacoste stílus. 

Megvásárolható: kizárólag a Müller parfümériákban 

LIFE IS A BEAUTIFUL SPORT!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4214841954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása