Otto Kern THE MAN You can get them all - illatos kollekció
2019. május 21. írta: persica

Otto Kern THE MAN You can get them all - illatos kollekció

A modern férfi tudatosan és mesterien éli ki sokoldalúságát, és minden élethelyzetben megőrzi függetlenségét – természetesen illata kiválasztásakor is. Az új Otto Kern The Man sorozat olyan új mérföldkő az Otto Kern illattörténetében, amely tökéletesen követi a trendet: ez a Fragrance Collections. Az Otto Kern új illatkvartettje férfias, magabiztos aurát és ellenállhatatlan illatot kölcsönöz viselőjének – mégpedig élete minden vonatkozásában és minden általa megtestesített férfitípushoz illően. A négyféle illat 2019 május közepétől kapható a kereskedelemben.  

4 illat - 4 hangulat   

Tudja és élvezi: minden napja más és más. Amilyen sokrétű ő maga, olyan sokoldalú az élete is. A természetben, sportolás közben, egy gyönyörű hölgy oldalán, vagy egy üzleti megbeszélésen – egymást váltja a karrier és a szabadidő, a sport és a szenvedélyes pillanatok. „You can get them all”: hogy melyik lehetőséget választja, az kizárólag rajta áll, mert mindennap új döntéseket hoz – illat tekintetében is. Az összes az övé lehet. Ha akarja. 

Stílus minden napra   

A modern férfi sokoldalúságát az általa használt parfüm is kiemeli. Minden reggel újra megválaszolhatja a kérdést: Ma éppen melyik típusba tartozom? Milyen illat illik a mai hangulatomhoz? Az Otto Kern THE MAN kollekció hűen követi viselőjét minden élethelyzetben, minden stílushoz igazodva. 

THE MAN OF NATURE

A kalandor – az Otto Kern The Man of Nature aromás illat a bátor férfi számára, aki minden kihívással szembenéz.
Fejillat: grépfrút, citrom, bazsalikom
Szívillat: pinea fenyő, vetiver, szerecsendió
Alapillat: pacsuli, szantálfa, ámbra 

THE MAN OF LUXURY

Az üzletember – az Otto Kern The Man of Luxury fás illat a céltudatos férfi számára, aki hozzáértőn alkalmazza tudását. Fejillat: alma, grépfrút, gyömbér
Szívillat: ásványi-akkordok, feketebors, levendula
Alapillat: fás jegyek, vetiver, ambroxan 

THE MAN OF SPORT

A sportos – az Otto Kern The Man of Sport friss illat az aktív férfi számára, aki minden helyzetben megőrzi lélekjelenlétét.
Fejillat: feketebors, gyömbér, vizes-akkordok
Szívillat: muskotályzsálya, levendula, ibolya
Alapillat: pacsuli, szantálfa, ciprusolaj 

THE MAN OF PASSION

A csábító – az Otto Kern The Man of Passion fűszeres illat a magabiztos férfi számára, aki vonzerejével lenyűgözi a környezetét.
Fejillat: feketebors, citrom, ánizs
Szívillat: muskátli, kardamom, pacsuli
Alapillat: cédrusfa, szantálfa, vanília

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7914842126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása