Amikor egy "kis" Olasszal utazol....
2019. május 30. írta: persica

Amikor egy "kis" Olasszal utazol....

Fiat 500L

Ha már olasz földön járunk, vagyis gurulunk, mivel mással tehetnénk ezt meg, mint egy hamisítatlan FIAT 500 L-el. Olaszországba egy igazi kis olasszal…. mely megy mint a golyó, kényelmes, ikonikus, tekintetet vonzó nem is kicsi autó. Mivel tudtam, hogy kb 7 órát fogok a volán mögött ülni, igyekeztem úgy választani autót, hogy minden tekintetben a kényelmet és persze a biztonságot helyeztem előtérbe. Fontos szempont volt az is, hogy a csomagtérbe is jól lehessen pakolni, lehetőség szerint a bőröndök is elférjenek. Így bevallom töredelmesen, a kedvenc autóimat most mellőzve döntöttem a Fiat 500L- mellett, és azt hiszem a legjobb döntés volt, ezzel a kis ezüst villámmal nekivágni Olaszországnak.

Az autópályákon csak úgy hasítottam vele, sikerült átlépnem egyszer - egyszer szúró próba szerűen a sebességhatárt, hogy mit bír a „kis” motor, de nem csalódtam, sőt! Legnagyobb meglepetésemre elképesztő erő van benne. Az egyik legjobb amit az autóban a sok sok extra felszereltsége mellett ebben is szeretettel használtam, az a tempomat volt. Sebességlimit beállítva, szinte gurultunk a cél felé…..   

Röviden a Fiat 500L-ről: Új 500L: Felnőni menő  

A megújult 500L még tágasabb és még vonzóbb lett. Sőt az ikonikus 500-as stílus jelenléte is még erősebb.
Mert változnia kell ahhoz, hogy önmaga maradhasson. Új design és új belső. Új, krómozott elemek. Új LED-es nappali menetfény. Új formatervezett acél kerekek. Új Uconnect 7” HD LIVE érintőképernyős rendszer.
Nyomatékos dízelmotor, nagy tér, komoly csomagtartó, panorámatető, Beats Sound amerikai hangrendszer.  
 

A Fiat 500-asok 66 százaléka Olaszországon kívül kel el, 40 százaléka az USA-ban. Az élet ártatlan örömei is beférnek: család, sporteszközök, háziállatok, nagy zene, közösségi háló.    

Fotó: saját (PR)  

Köszönet: www.fiat.hu www.statravel.hu  

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6114870732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása