Ha magyaros, akkor MÁTKA... de nem a hagyományos módon...
2019. június 12. írta: persica

Ha magyaros, akkor MÁTKA... de nem a hagyományos módon...

Hosszú hónapok tervezése, kóstolása és izgalmas várakozás után végre megnyitott Budapesten, a Gozsdu Udvarban, a MÁTKA. Egy olyan nagyvárosi kis vendéglő, ahol könnyedén mutatjuk meg vendégeinknek hogy mit is jelent számunkra az hogy magyaros.

Egyedi mind tervezésében és gasztronómiájában: a mai ízléshez igazított, újszerű magyar konyha izgalmas ízei. Turistaként megtalálod a hagyományos magyar fogásokat, itt élőként pedig a gyerekkori kedvenceidet – de nem pont úgy ahogy a nagymamád készítette.

Az ételek és italok ismerős hangulatot és ízeket idéznek fel, egy kis csavarral, mai technológiával elkészítve, merészebben, frissebben és könnyebben. Fontosnak tartjuk, hogy megmaradjon a konyha és a hely őszintesége, természetessége, ne legyen semmi erőltetett vagy túlzásba vitt.

Természetesen a finom fogások mellé olyan borokat párosítunk, illetve javaslunk a vendégeknek, melyek meghatározó magyar borvidékekről, pincéktől származnak, de minőségi ginek, koktélok is megtalálhatóak kínálatunkban, melyeknek inkább a külleme magyaros vagy inkább „mátkás”.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr814890736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása