Letisztult nyári stílus
2019. július 22. írta: persica

Letisztult nyári stílus

Ékszerajánló eVe by Eva Remenyi-től

A nyárnak, mint minden évszaknak megvannak a jellemző stílusai, színei, illatai, amelyek egyúttal magukban hordoznak egy egyedi, dolce vita életérzést. Reményi Éva ékszertervező összeválogatta, hogy melyek azok a darabok, amelyek tökéletesen beilleszthetőek a vidám nyári forgatagba - legyen szó akár egy nyaralásról vagy egy jazz fesztiválról, egy kifinomult, nőies ékszer mindig hozzátesz a megjelenésünkhöz.

Az eVe by Eva Remenyi nyári repertoárjában nagy szerepet kapnak a különböző méretű, kovácsolt illetve naturalisztikus hatású karika fülbevalók, amelyek az idei év abszolút kedvencei. A tervező némileg tovább gondolta és apró golyócskákkal díszítette a klasszikus karika formát, amely így igazán különleges összhatást eredményez.
Az impozánsabb ékszerek rajongói számára ugyanakkor nem hiányozhatnak a nyári kollekcióból a nagyobb méretű, kerek vagy éppen az ikonikus fűszálas darabok sem.

A szofisztikáltabb stílus kedvelőinek letisztult formavilágú, kisebb medálokkal kedvez a márka, amelyek nagyon jól beilleszthetők a nyári, lenge öltözetbe. eVe by Eva Remenyi legújabb nyári darabja pedig édesvízi gyöngyökkel ötvözi a Circle Lines Disk karkötőt, amely tengerparti séták hangulatát idézi és így garantáltan a nyári outfitünk egyik nélkülözhetetlen darabja lesz.

Web: https://hu.evebyevaremenyi.com/
E-mail: info@evebyevaremenyi.com
Showroom: 1012 Budapest, Logodi utca 63. (nyári nyitva tartás: minden szerdán 2-7-ig)

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3114974718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása