Mágikus ékszerek a FashionWatch kínálatában
2019. július 22. írta: persica

Mágikus ékszerek a FashionWatch kínálatában

Viseljük magunkon sorsunk fonalát! Az élet körforgásának szimbóluma a női létben

Csodás és megható szimbólum ihlette a német Leaf ékszermárkát - a természet körforgását elegáns motívummal kapcsolta a női léthez. Ékszereinek minden zsigerében jelen van az élet örök körforgását jelképező falevél szimbóluma. Ezen kívül számos spirituális szimbólum jelenik meg ékszerkollekciójában.

A buddhizmus, a hinduizmus és a kabbalisztika egyaránt ismeri a vörös fonalat, mint védő jelképet, amely arra szolgál, hogy távol tartsa az ártó szándékot a fonal viselőjétől. Persze számos más színű fonálból készített, csomózott karkötők közül tudunk válogatni, melyeket apró charmok is díszítenek. Ezek a charmok szintén üzeneteket hordoznak: a végtelen körforgás, a nőiség, a barátság, a szeretet és a hit üzenetét.  A nők minden korosztálya megtalálhatja benne a különböző élethelyzeteire és színben öltözetéhez legjobban passzoló ékszerét.

Körforgás

A fiatal lány cserfes és naív, a fiatal nő kacér és bohó, a harmincas nő sodró és magával ragadó, az érett nő megfontolt és kifinomult, a tincseiben már őszbe hajló hölgy bölcs és lélekben újra cserfes fiatal lány. Így jelenik meg az élet körforgása egy nő életében, akár egy faágon serkenő levél, amely lombbá, aztán avarrá, majd ismét fává válik. Ez a csodás folyamat ihlette a Leaf ékszermárkát, akik valódi nőknek gyártanak kifinomult ezüst ékszereket.
Keressünk a kollekciókban olyan szimbólumot, mely jelentése fontos mondanivalóval bír számunkra és viseljük magunkon sorsunk fonalát!

Mit jelentenek a szimbólumok?

Szív: a szeretet jelképe.

Végtelen jel: az örök körforgást jelképezi.

Kör alak: nőiséget, egységet, végtelen nyugalmat jelent.

Csillag: vezérgondolatok, életünk céljaihoz való útmutatás.

Pillangó: könnyed látásmód, szabadság.

Különféle keresztábrázolások: az önmagunkba fektetett hitet szimbolizálják.

Szkarabeusz bogár: újjászületés, remény, valamivé válás.

Tenyér: az arab, héber hamsza megvéd az ártó szándéktól.

Lótusz:  a tisztaságot, a spirituális ébredést és a hűséget jelképezi.

Mit szimbolizálnak a színek?

Vörös: temperamentumosság, bátorság, biztonságérzet, érzelem, szenvedély.

Korall: szeretet, empátia, önmagunk szeretete. Jó függőségi viszony kialakulása, a függetlenség megmaradásával.

Narancssárga: vidámság, érzelem, befogadás, barátság és életöröm.

Arany: bölcsesség, tudás, igazság, önértékelés. Testi, lelki, érzelmi, értelmi és spirituális gazdagság.  Megvilágosodás

Sárga: életerő, egészséges életmód, értelem, elért tudás, boldogság. A személyiség kibontakozása, akarat, önállóság, hatalom

Olaj zöld: élet a földön. Olajfaág: az új föld szimbóluma, az új kezdet ígérete. Asszonyi bölcsesség, feminin tudás, női vezetés. 

Zöld:  természet, növekedés, tavasz, megújulás, nyugalom, gyógyítás, kitartás, döntőképesség.

Türkiz:  kapcsolattartás, tömegkommunikáció, művészetek és más kifejezési módok: tánc, zene, média. Érzékenység, megérzés, érzéseinkre (intuícióinkra) való hagyatkozás, érzelmesség.

Kék: béke, nyugalom, csend, kommunikáció, kapcsolat, hit.

Lila: megvilágosodás, misztika, spiritualitás, átváltozás. Segíti a szellemi ébredést, a spirituális fejlődést és felszabadulást.

Rózsaszín: Feltétel nélküli szeretet, női megérzés, gondoskodás; együttérzés, törődés önmagunkkal is. Egyensúly a szeretet nyújtásában és elfogadásában. Nyugodt, tiszta lelkű, művészi beállítottságú emberek kedvelik ezt a színt.

Fehér: tisztaság, szűziesség, ártatlanság, könny, tiszta lap, új kezdet. Tiszta értelem és érthetőség. Megvilágosodás, megtisztulás.

Fekete: fegyelmezett, független, befolyásolhatatlan, erőt, méltóságot sugárzó személyt jelképez. 

Minőségi ékszerkollekciók

Barbara Elsner ékszertervező ennek a magvas mondanivalóval és csodás külcsínnel megálmodott márkának a létrehozója. Közel 15 éve, 2005 óta tervez müncheni műtermében a Leaf márkája számára kollekciókat. A Leaf ékszerkollekciókban számtalan szimbólummal és színnel találkozhatunk, amelyek közül könnyedén kiválaszthatjuk a számunkra értékeset. 

A Leaf márkát nyakláncok, karkötők, szíjak, gyűrűk, valamint fülbevalók és szerencsekarkötők, továbbá különböző elegáns kollekciók alkotják (Love, Circle of Life, Be a Star, Oriental Flower stb.). Az alkotások minden esetben természetes és minőségi anyagokat felhasználva készülnek: az alapanyag 925-ös Sterling ezüst, amelyet néhány ékszer esetében sárgaarannyal vagy rozéarannyal ötvözött a tervező, illetve különféle féldrágakövekkel (az ametiszt, kvarc, achát) tette még különlegesebbé. 

A Leaf márka Magyarországon kizárólag a FashionWatch üzleteiben kapható, és hamarosan a webshopjában is elérhető lesz. www.fashionwatch.hu
https://webshop.fashionwatch.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6714974754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása