Elizabeth Arden White Tea kollekció...
2019. július 24. írta: persica

Elizabeth Arden White Tea kollekció...

A napfény érintése a bőrön, a frissen mosott takaró illata, egy jó könyv, az első korty a friss, gőzölgő teából… az élet apró örömei, melyek a meghitt pillanatokat adják az életünknek.

A 2017-ben bevezetésre került White Tea illattal az Elizabeth Arden márka egy olyan utazásra csábít, amely megragadja a boldog pillanatokat egy tökéletesen letisztult illat formájában. 2019-ben immáron két új taggal bővül az illatcsalád:

az új White Tea Wild Rose és a White Tea Vanilla Orchid parfümök olyan nők számára készültek, akik szeretnek a pillanatnak élni.

Friss és vibráló, virágos illat egy csipetnyi melegséggel, ami egy pillanatra egy békés helyre menekít a hétköznapok sivárságából.

A White Tea a letisztultság és a kifinomultság esszenciája. Bársonyos, vibráló és meleg. A mandarin kirobbanó frissességével nyit,melyet a lágy, fás akkordok és a pézsma vált fel. Harmonikus, friss és megkapóan puha.

A White Tea Wild Rose az óceánpart melletti vadrózsa gyengédségét adja vissza. Egy édes fuvallat a frissességet adó lágy szellőn. Az érzéki rózsacsokor a friss körtével megkoronázva, melyből a melegség és remény érzése bontakozik ki. 

A White Tea Vanilla Orchid a hűvös esték gazdagságát eleveníti meg. Azt a pillanatot, ahogy a gyertyafény hívogatóan világít a sötétben, majd hosszú árnyékot vet. A vanília keveredése a vibráló citrom és a birsalma aromájával, ami puhaságával magához ölel. 

A csomagolás: A kifinomult, hosszú üveg, melyen a fehérből átlátszóba érő átmenet fut végig tökéletesen képviseli a White Tea illatkollekció letisztultságát, miközben a krémszín, a lágy rózsaszín és a krémes borostyán kiemelik mindegyik illat nevét. 

Az Elizabeth Arden White Tea kollekció új illatai 2019. júliusától elérhetőek a Douglas üzleteiben és online.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3414978686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása