Fürdőruha tippek a Women'secrettől
2019. július 24. írta: persica

Fürdőruha tippek a Women'secrettől

Hogyan találjuk meg a tökéletes fürdőruhát?

Koncerteken elcsúszik a bikini, vitorlázáskor alulöltözöttnek érezzük magunkat, ha pedig egyberészes mellett döntünk, lehetetlen a barnulás? Bár könnyűnek tűnhet az ideális fürdőruha megtalálása, érdemes előre gondolkozni: egy rosszul kiválasztott fazon ugyanis kényelmetlenné teheti a nyaralás legszebb pillanatait. A Women’secret tippjeivel most minden helyzetben megtalálhatjuk a legkomfortosabb darabokat – ráadásul választhatunk praktikus, környezetbarát verziót is.

Strandra

Bár az üzletekben rengeteg divatos fazon tárul elénk, strandoláshoz – főleg, ha még csak az első napozásoknál tartunk – inkább kétrészes, variálható pántrészes vagy anélküli felsőrészt viseljünk. Így nem kell aggódnunk amiatt, hogy egy könnyed nyári ruhát felvéve mindenki láthatja, meddig ért a fürdőruhánk. Érdemes olyan alsót és felsőt választanunk, amelyeket könnyen kombinálhatunk más darabokkal, így akár a parton is cserélgethetjük, elkerülve a megfázás veszélyeit.  

Fesztiválra

Ha nyár, akkor itt az ideje a fesztiváloknak! A praktikus ruhadarabok ilyenkor elengedhetetlenek, hogy a legnagyobb melegben is önfeledten tombolhassunk a legmenőbb koncerteken, vagy ha éppen kedvünk adódik, megmártózzunk a vízben. Szerencsére még mindig rendkívül divatosak az egyberészes fürdőruhák, így egy klasszikus farmershorttal már kész is a fesztivál szettünk! Ráadásul így az sem jelent gondot, ha esetleg vizesek leszünk.

Vitorlázáshoz

Vitorlástúrára készülünk, vagy egy romantikus, délutáni hajókázásra a párunkkal? Elegáns választás lehet egy különleges szabású trikini vagy egy izgalmas kiegészítőkkel – például övvel – díszített egyberészes. Egy hozzá illő fejkendő vagy egy szélesebb karimájú kalap nem csak stílusossá teszi a szettet, de a forró napsütés ellen is védelmet nyújt, így biztosan élvezetesek lesznek a hullámzó vízen töltött órák.

Kapszulakollekciók, élénk színű fürdőruhák és kényelmes kialakítás – a Women’secret idei fürdőruha válogatásában könnyen megtalálhatjuk az alkatunkhoz és alkalomhoz egyaránt illő darabokat. Ráadásul az új, Honest kollekciójában újrahasznosított poliészterszálakból készült fürdőruhák közül is választhatunk – így egyszerre lesz divatos és környezetbarát a szettünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7814978622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása