Magic of Jewellery - Rita Ora és az ékszerek varázslatos találkozása
2019. július 24. írta: persica

Magic of Jewellery - Rita Ora és az ékszerek varázslatos találkozása

Bemutatkozott a THOMAS SABO márka új, 2019-es, őszi/téli kollekciója.

A Berlini Divathét részeként megtartott sajtóeseményen részt vett a márka alapítója, Thomas Sabo valamint a márka új nagykövete, aki nem más, mint a nemzetközi híresség, Rita Ora!  A közös együttműködés első kollekcióját a mágikus motívumok és a varázslatos energia inspirálta. Rita egyedi stílusával hűen képviseli az ékszermárkát, merészségével pedig arra buzdít mindenkit, hogy merjünk stílusukhoz illő darabokat viselni.

Ikonikus, részletgazdag formák, izgalmas anyagvariációk.

A 2019-es őszi-téli Sterling Silver kollekció egymásra rétegzett ékszer kompozíciókkal, és kifejező szimbólumokkal.Az új szezonban a THOMAS SABO a márka hagyományait eleveníti fel egyedi, mégis könnyen variálható gyűrűk, nyakláncok és karkötők széles választékával. Egymásra rétegezhető láncok és gyűrűk, melyek részletgazdag kidolgozásuk révén külön-külön is megállják helyüket - együtt stylingolva pedig komoly statementként is működnek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1114978698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása