Lépj Converse-ben a szebb jövőért!
2019. augusztus 13. írta: persica

Lépj Converse-ben a szebb jövőért!

Újrahasznosított műanyag palackokból született a Converse legújabb kollekciója

A Converse Renew Canvas kollekció a már ikonikussá vált Chuck Taylor All Star cipők megjelenését és érzetét adja vissza, ám ezúttal a lábbelik vászon része 100 százalékig újrahasznosított műanyag palackokból előállított poliészterből készült. 

A Converse Renew Canvas a brand első olyan kollekciója, amely a Converse új stratégiáját tükrözi, miszerint új, innovatív és fenntarthatóbb módszereket dolgoznak ki a termékek előállítására – kezdve a már jól ismert Chuck Taylor All Star és a Chuck 70 modellekkel. 

A Converse új rPET fonalát úgy fejlesztették ki, hogy az eddig használt pamutvászon tulajdonságaival rendelkezzen. Ráadásul az új kollekció darabjainak színállásai – a Moss Green, Ozone Blue, Wheat, Pale Putty, Black és Jade Stone - is a természetet hozzák közelebb a cipők viselőihez.

Miközben az újrahasznosított anyagok felhasználásával a környezettudatosabb élet mellett teszi le voksát a Converse, az ikonikus cipő klasszikus megjelenése mit sem változik.

A Renew Canvas már elérhető a Converse márkaboltokban. 

Termékjellemzők:

Chuck Taylor All Star

Az eredeti vászon érzete, 100% újrahasznosított poliészterből készült felső résszel, amit műanyag palackokból állítottak elő. Újrahasznosított poliészter fűzők. Minimalista Chuck Taylor All Star címke és fűzőlyukak. Jellegzetes pöttyös gumitalp

Chuck 70:

Az eredeti vászon érzete, 100% újrahasznosított poliészterből készült felső résszel, amit műanyag palackokból állítottak elő. Újrahasznosított poliészter fűzők. Hímzett Chuck Taylor All Star címke és fűzőlyukak. Jellegzetes pöttyös gumitalp

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8515008198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása