The Beauty of Difference – illatok a ragyogó fellépéshez
2019. augusztus 13. írta: persica

The Beauty of Difference – illatok a ragyogó fellépéshez

Betty Barclay Brilliant Woman

Kedvenc ruha, ékszer vagy különleges illat – vannak dolgok, melyekről a nők nem tudnak lemondani.

Kivételes alkalmakkor nagy öröm, ha a jó megjelenést remek kiegészítőkkel tehetjük tökéletessé. Az új Betty Barclay Brilliant Woman illattrilógia érzéki illatakkordjaival tiszta nőiességet áraszt, és az extravagancia csillogó ruhájába öltözteti viselőjét. Így az új Eau de Parfum termékek ünnepi, intenzív illatú párral egészítik ki a jól ismert Betty Barclay Woman No 1, No 2 és No 3 illategyüttes mindennapi használatra szánt Eau de Toilette-jeit. A Betty Barclay Brilliant Woman illatok
 
Portfólió olyan hölgyeknek, akik hűek maradnak a stílusukhoz

Ünnepi alkalom, romantikus este vagy ladies’ night – a Betty Barclay Brilliant Woman három nőies illatváltozattal ezekre az izgalmas eseményekre csábít. A klasszikus Barclay Woman trilógia már hosszú évek óta van jelen a piacon. Azóta sok nő mindennapjaihoz hozzátartozik – és most, húsz évvel később kiegészül az ünnepi alkalmakkor is viselhető változattal, mely azoknak a nőknek készült, akik este is szeretik a különleges csillogást. 

Illatok egy cseppnyi extravaganciával   

Intenzív színek, intenzív érzések, intenzív illatok: a Betty Barclay Brilliant Woman illategyüttes a kedvelt Betty Barclay Woman gazdag folytatása. Az összetevők új kombinációjának és további árnyalatok hozzáadásának köszönhetően az illatok különleges, igen érzéki és nőies élményt nyújtanak – így válnak tökéletes kiegészítőivé azoknak az alkalmaknak, amikor az illatoknak is káprázatosnak kell lenniük.  

Brilliant Woman No°1
Illatos megjelenés, mely olyan friss, mint egy pohár pezsgő.
Brilliant Woman No°2
Káprázatos illat, mely a koktélruhánál is csábítóbb.
Brilliant Woman No°3
Elbűvölő fellépés, melynek kiegészítője az illatos nőiesség.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr615008164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása