Új illat érzéki, merész nőknek, mert bátor és másokat is erősebbé tesz.
2019. augusztus 26. írta: persica

Új illat érzéki, merész nőknek, mert bátor és másokat is erősebbé tesz.

CALVIN KLEIN WOMEN Eau de Parfum Intense

A CALVIN KLEIN WOMEN továbbra is a modern nőt ünnepli, az új illat, a CALVIN KLEIN WOMEN Eau de Parfum Intense pedig a sokoldalú modern nőiséget hozza be friss fókuszként. Illat azoknak a nőknek, akik bátran hozzák meg döntéseiket, és határozottan végig viszik elhatározásaikat. Illat merész nőknek. 

Az illat:  Az új CALVIN KLEIN WOMEN Eau de Parfum Intense a CALVIN KLEIN WOMEN illat esszenciájának DNS-ét viszi tovább, és olyan páratlanul egyedi jegyekkel gazdagodott, amelyek intenzívebb illatot eredményeznek, egy körülölelő erőteljes fás-virágos illatkompozíciót.

A ragyogó és pezsgő narancsvirág (fejjegy), az érzéki és bársonyos ibolya (szívjegy) és a fás szantálfa (alapjegy) ötvözete intenzív, rendkívül gazdag illatvilágot eredményez. Életteli, dinamikus struktúra fokozódó,  egyre intenzívebb érzékiséggel.

Fejjegy: Kardamom SFE, Bergamott, Citrom

Szívjegy: narancsvirág FirNat, Jázmin, Fekete viola akkord

Alapjegy: Patchouli, Olibanum, Szantálfa 

Master Perfumer: Honorine Blanc 

REKLÁMKAMPÁNY:  Az új fotókon Anne Collier Lupita Nyong’ot és Saoirse Ronant olyan környezetben kapta lencsevégre, amely hűen tükrözi a CALVIN KLEIN WOMEN Eau de Parfum Intense merész és bátor szellemiségét. 

Az új csendélet kollekció a női kezek egyediségét és különlegességét örökíti meg, ahogy finoman körülölelik, a magasba emelik a CALVIN KLEIN WOMEN Intense illatüvegét, és egyben megtestesítik a női összetartás eszményét, amely az illat koncepciójának egyik alapeleme. 

ÜVEG + CSOMAGOLÁS: Suzanne Dalton kreációja Anne Collier művésznő közreműködésével: a CALVIN KLEIN WOMEN Eau de Parfum Intense a divat, szépművészet és fotóművészet találkozása.  

Az áttetsző üveg és a külső csomagolás halvány barack színben pompázik, a hagyományos időtlen nőiséget modern esztétikai kódokkal vegyíti.

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben és a kiemelt magán parfümériákban

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4415025030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása