A Katti Zoób 2019/20 AW kollekciójának első darabjai már elérhetőek a webshopon.
2019. szeptember 20. írta: persica

A Katti Zoób 2019/20 AW kollekciójának első darabjai már elérhetőek a webshopon.

A kollekciót az életteli színek és a kifinomult anyagok - mint az elasztikus gyapjú - határozzák meg.

A márka karakteres, logó-mintája ezúttal Geraldine Toucourt, francia festőművész szamár motívumaival gazdagítva jelenik meg a selyem twill és jersey darabokon.

A 2019/20 őszi-téli KATTI ZOÓB kollekcióval, a modern nő világvárosi öltözékeinek szabásvonalaival 25 év esszenciái keltek életre. 
 
A geometrikus és organikus formák egységét kereső tervező az ellentétek harmóniáján alapuló kollekciót tervezett. A diagonálisok, vízszintesek és függőlegesek lendületes, geometriára épülő formavilágának másik forrását ezúttal Sonia Delaunay, az 1910-es, 20-as évek kiemelkedő festő- és textilművészének munkássága jelentette. A  színvilág karakteres, életteli színcsoportjai élettel és érzelemmel töltik fel a hűvösebb szezonok darabjait. Ez a szenvedélyesség fokozódik az anyagokkal, köztük a gyapjúval, jersey-vel, selyem twillel és a tafttal.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr115137474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása