Életteli színek és kalandok az új REKAVAGO kollekcióval
2022. május 28. írta: persica

Életteli színek és kalandok az új REKAVAGO kollekcióval

Az új REKAVAGO kollekció a színekről, a jó pillanatokról, a finom hangulatokról szól, a kávészünetről, egy teraszozásról a barátnőkkel, egy nyüzsgő nyáresti koktélpartiról, vagy éppen az esküvődre való készülődésről. Minden pár cipő a saját történeteid, kalandjaid részévé válik. 

Ezeket a pillanatokat örökítette meg a legfinomabb ecsetvonásokkal Hajdú Anett, aki az idei tavaszi-nyári szezonban Vágó Réka társa lett a kampányképek megalkotásában, melyek - rendhagyó módon - fotók helyett ezúttal papírra festett akvarellek. 

A REKAVAGO darabok ezúttal is túlmutatnak saját magukon, megbízható, szeretnivaló tárgyak, amelyekre jóleső érzés ránézni és hordani őket, nem kiegészítenek, hanem definiálnak bokát, lábat, tartást, hangulatot.

A kollekciót az a vágy inspirálta, hogy újra kinyíljon a világ, hogy újra lehessen jönni-menni, hogy színeket lássunk, hogy találkozhassunk másokkal, utazhassunk vidékre vagy távoli városokba. Ezekből a vágyakból születtek a cipők, amelyek elkísérnek minden alkalomra és segítenek abban, hogy a valóra vált kalandok még teljesebb élmények legyenek.

A jellegzetes fazonokat már jól ismerjük a korábbi kollekciókból: jönnek Loaferek, visszatérnek a szandálok, az Salma és az Alia, valamint Lora és Almita, az ikonikus papucs-modellek. Kulcsdarab a Lena, zárt orrú, csavart felsőrésszel rendelkező balerina, mely  esküvői színekben is elérhető lesz. Újdonság a magassarkúak esetében, hogy minden darab 7,5 cm-es, kényelmes, hosszú ideig viselhető tűsarkot kap, a cipőnevek pedig 75-ös jelzést: Serah 75, Arielle 75, Alma 75, Noem 75.

A színek is tág palettán mozognak – nagyon vidám, erőteljes nyári tónusok kelnek életre, hozzájuk párosított és azokkal harmonizáló pasztellszínekkel. Az életteli fűzöld, a középpink, a púderrózsaszín, a rosegold is főszerephez jut, de a csillogás is alapelemmé válik, ami jól passzolhat például egy régóta vágyott koktélozáshoz: az új REKAVAGO kollekcióból pezsgőarany vagy ezüst lábbelit is választhatsz az alkalomhoz. Kiegészítő árnyalat a menta, valamint a 2022-es év színe a Very Peri kékje sem maradhat ki a sorból. A melegebb tónusok közül a fahéjszín, a barna megnyugtató, nyári hangulatú árnyalata, valamint a vízparti, csíkos napernyők varázsát idéző piros is élettel és elérhető vágyakkal tölti fel a kollekciót.

Az ekrü színnel az esküvői kollekció is ugyanitt debütál, csakúgy, ahogy a násznép együtt ünnepel a menyasszonnyal, és a nagy alkalomra végre alkalmi darabokat viselhet.

A cipők mellett övek és táskák is elérhetőek lesznek 3 funkció szerint, hétköznapi, alkalmi és shopper vonalon.

A kiegészítők között a jellegzetes REKAVAGO ékszerek is felragyognak: a fülbevalók és nyakláncok, melyek  szettben vagy önmagukban is megállják a helyüket, ezüstből, aranyból, valamint fehér- vagy rosé aranyból készültek. A REKAVAGO márka ikonikus formájából, az Alia masni inspirációjából született, végtelen jelet formázó ékszerek a Anna Zeibig Jewelry-vel kollaborációban születtek  meg. A masni itt több, mint divatelem: tökéletes romantikus ajándék is lehet, akár a végtelen szerelem vagy a végtelen szeretet, a végtelen számú jó élmény üzenetével.

Nem lehet nem ragaszkodni a REKAVAGO darabokhoz, ezt jól tudja, akinek van már REKAVAGO kiegészítője vagy cipője, mert velük minden könnyeddé válik – egész nap gyönyörködtetnek látványukkal, ölelő biztonságukkal, az új kollekció pedig újabb jó élményeket és érzéseket tartogat.

A REKAVAGO 2022-es tavaszi-nyári, alkalmi és esküvői cipő és kiegészítő kollekciója a www.rekavago.com oldalon található webshopban vásárolható meg.

Vágó Rékát és Hajdú Anettet régi ismeretség köti össze, ma már mindkét alkotó a MOME-n tanít.  Anett, az ILLUSTRI Studio tulajdonosa, 2011-ben kiegészítő tervezőként végzett a MOME-n és többféle kötődése is van a divatszakmához. Eleinte különböző hazai brandeknek tervezett, majd divatillusztrátorként kezdett dolgozni a Marie Claire, illetve a Glamour magazinnak, míg végül ez a tevékenység vette át a főszerepet a pályáján. Anett az oktatás révén is kapcsolódik a divathoz, de alkotóként is meghatározó számára a téma, csakúgy mint a figuralitás.  

A nevéhez kötődő ILLUSTRI Studio, műhely és galéria is egyben. A 2020-ban megnyílt stúdióban szabadon be lehet pillantani az alkotás folyamatába és meg is lehet vásárolni a grafikákat, melyek egytől egyig autonóm alkotások, saját inspirációból készülnek és izgalmasan kapcsolódnak különféle stílusú otthonok berendezéséhez. 

A REKAVAGO-val való kollaborációból is – szó szerint – sokszínű alkotások készültek: a 6 darab kampánykép mindegyike egy-egy kifinomult stílusossággal ábrázolt élethelyzet, egy elérhető vágy, melyhez a legújabb cipőkollekció 6 kiemelt darabja kötődik. A képek, amelyek közt kollázsok is megtalálhatóak, ezúttal kizárólag manuálisan készültek. Az alkotó ezeket digitalizálta, így születtek a képzőművészeti értékű, magas minőségű papírra sokszorosított, művészi nyomatok.

"Rékával arra törekedtünk, hogy nagyon nyári, nagyon jó hangulatot közvetítsenek az
illusztrációk, innen jöttek a helyszínválasztások is, mint a Balaton, a tenger, a Halászbástya, egy párizsi kávézó, vagy a múzeumi belső tér. A képek geometriája, organikussága egyszerű, egyértelmű, azonban bizonyos részletekkel igyekeztünk valami finom sejtelmességet, többértelműséget is belevinni ezekbe a hangulatokba, amelyeknek a középpontjában Réka cipői állnak" – mondja Hajdú Anett, designer.

A 2022-es tavaszi-nyári REKAVAGO kollekció kampányképei rendelésre elérhetőek lesznek A3-as, A4-es és A5-ös méretben Hajdú Anett webshopjában https://hajduanett.com/shop, illetve az ILLUSTRI Studioban – 1137 Budapest, Katona József u. 22. – is megtekinthetőek.  

REKAVAGO: www.rekavago.com 

Hajdú Anett / ILLUSTRI Studio www.hajduanett.com 1137 Budapest, Katona József u. 22.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3817842581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása