A RETROSUPERFUTURE összeállt a Vault by Vans-szel, és valami nagyszerűt alkottak
2019. szeptember 27. írta: persica

A RETROSUPERFUTURE összeállt a Vault by Vans-szel, és valami nagyszerűt alkottak

A kollekció a klasszikus utcai ruházat kultúráját ünnepli. A Vans időtlen és hiteles stílusával szinte ikonikussá vált az elmúlt időkben. A két márka mindegyike kulcsfontosságú darabot választott egymás archívumából, így az együttműködés középpontját az RSF Smile és a Vans OG 43 LX  képzik, amelyből exkluzív kollekciót készítettek egy nem mindennapi elképzelés alapján: a természetes árnyalatokat ötvözték kontrasztos neon színekkel. 

Az OG Stlye 43 LX fehér/zöld és fekete/lila színkombinációkban, szövet felsőrésszel és félig átlátszó talppal kapható. A napszemüvegeket hasonló színekben mutatták be.
A cipők és napszemüveg kiegészítésére a kapszula kollekció részeként, a RETROSUPERFUTURE bemutatott 2 pólót, amelyeken szintén visszajönnek a neon zöld és lila elemek.

A termékeket a Footshop üzlete, mint minden meghatározó kollaborációt, ismét egy művészetileg is lenyűgöző környezetben mutatja be a hazai közönségnek. 

A kollekció darabjai elérhetőek a Footshop webshopjában és üzletében.
https://www.footshop.hu/hu/1892-vans-x-retrosuperfuture

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4815174412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása