BALDESSARINI BLACK
2019. szeptember 27. írta: persica

BALDESSARINI BLACK

Tartalmas illat a hozzáértők számára, akik eleganciát és stílust szeretnének érezni.

Legyen szó oldtimerekről, órákról, férfiruházatról, borról vagy szakácsművészetről – a luxusipar minden ága az őt ismerőkből él, akik széles körben foglalkoznak ilyen dolgokkal. Akiknek csak a legjobb minőség felel meg, azok kereslete határozza meg a luxus szegmens kínálatát. A műértők szakvéleménye inspirál és mércéket állít – a laikusok az ő életstílusuk alapján orientálódnak. A Baldessarini Fragrances az illatok szerelmeseinek szenteli azt a kompozíciót, amelyet biztos stílusú elegancia, letisztult luxus és erőteljes férfiasság jellemez: Baldessarini Black. A különleges összetevők annak a Baldessarini illatklasszikusnak az új, intenzív változatát hozzák létre, amely a márka első és a mai napig legsikeresebb illata. Ez ihlette a Baldessarini Black újdonságát, amely 2019 szeptember végétől lesz kapható a kereskedelemben 

Az illatklasszikus intenzív változata

A Baldessarini illata 2002-ben fektette le a márka alapkövét. A klasszikus, férfiasan markáns eau de cologne már rögtön a felütésben erőteljes, lendületes, majd következik elegáns a pacsuli, amely a Baldessarini illatok alapjegye. A Baldessarini illata már a megjelenését következő évben is első díjakat nyert el, például FIFI Awardot a „Haute Couture újdonságának legjobb parfümje” és a „Legjobb új flakon” kategóriákban. A Baldessarini Black az úttörő illat intenzív folytatása – nem eau de cologne, hanem széles terjedelmű eau de toilette. Értékes. Biztos stílusú. Luxus. A szakértőnek készült, aki értékeli a jót és a klasszikus illat mellett egy szokatlanul markáns, jelentős kifejező erejű kompozíciót kíván használni. 

Az illatkompozíció

A Baldessarini Black részletgazdag, fás illat, amely az első másodperctől kezdve különösen intenzív illarészletekkel vonja magára a figyelmet. Kesernyésen bizsergető, rózsabors és aromás bazsalikom találkozik a hűvös, férfias jég-akkorddal. A szívjegyben kibontakozik a pregnáns pacsuli, amely további gazdagságot nyer a misztikus mirhától és a bódító muskátlitól. Az illat mélységének végső kicsengésében klasszikus eleganciát kölcsönöz – a vadbőr akkordok, a balzsamos szuhar füstössége és a tonkabab meleg, stílusos hátteret alkotnak, kifinomultan hangsúlyozva a fej- és szívillat markáns összetevőit. 

Fejillat: rózsabors | bazsalikom | jég-akkord
Szívillat: muskátli | pacsuli |  mirha
Alapillat: tonkabab | balzsamos szuhar | vadbőr-akkord  erőteljes – fás – markáns

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5315174346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása