Rákóczi Feri lett az Év Apája
2019. szeptember 27. írta: persica

Rákóczi Feri lett az Év Apája

Öt kategóriában díjazták az apukákat

Második alkalommal díjazta az apukákat az Apa Magazin, az Év Ismert Apája az olvasók szavazatai alapján Rákóczi Feri lett. Civil jelöltek mellett is letehette voksát a közönség az Inspiráló nagypapa, Hős apa, Sportos apa és Cool apa kategóriákban. A díjátadón nemcsak az apák, de az egész család jól szórakozhatott.

Szeptember 20-án kora este a Superfly Budapestben díjazták az Év Apukáit. Az Apa Magazin egy hónapon át tartó szavazása során az olvasók öt különböző kategóriában adhatták le voksaikat civil és híres apukákra, összesen közel 11.000 szavazat érkezett a jelöltekre. Az öt ismert apuka közül Rákóczi Feri kapta a legtöbb szavazatot, aki sajnos nem tudott részt venni a díjátadón, azonban felesége, Vajda Judith személyesen vette át  a díjat és Feri egy videóval köszönte meg a szavazatokat.

„Az apaság számomra igazi csoda, minden részét szeretem, nemcsak a legvidámabb pillanatokat. Boldogan fogok visszaemlékezni a rosszalkodásokra, nehézségekre is, hiszen minden lépésüknél jelen lehettem” – kezdte Rákóczi Feri, aki a díjátadó utáni napokban mesélt az apaságról. „Fontos, hogy lássák az emberek, mi, apák is ott vagyunk a gyerek életében. Kivesszük a részünket a felelősségből és a kötelességekből és mi is oltalmazzuk, szeretjük őket. Remélem az Év Apája díjjal még több figyelem irányul ránk, apákra, hiszen nekünk is jól esik a támogatás és az elismerés” – mondta el a népszerű rádiós műsorvezető.

A civil jelöltek között a Hős apa díját Mikes Norbert, a Sportos apa kategóriát Dr. Vizi András, a Cool apa címet Mészáros István, az Inspiráló nagypapa díjat pedig Pintér Gábor nyerte.

“Az Év Apája versenyt több okból is fontosnak tartjuk. Nemcsak az a célunk, hogy bevonjuk az olvasókat a magazin életébe, de szeretnénk egy olyan platformot létrehozni, ahol bemutathatjuk és elismerhetjük őket” – kezdte Vida Ferenc, az Apa magazin főszerkesztője. „Hiszünk abban, hogy Magyarországon nagyon sok olyan apuka van, akár a belváros közepén, akár egy kis faluban, aki példaértékűen neveli gyermekét, és szeretnénk, ha az ő történeteiket is megismernék az emberek. Második alkalommal indítottuk el a kampányt és idén még nagyobb volt az érdeklődés, több száz apukát jelöltek a családtagok és rengeteg szívszaggató történetet olvashatott a zsűri” -mondta el a főszerkesztő.

A jelöltek mellett Kardos Eszter, Mérai Kata, Győrfi Pál és az est háziasszonya, Nyári Dia is részt vett a rendezvényen.   

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr815174436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása