ETERNITY Calvin Klein Eau de Parfum for men
2019. október 08. írta: persica

ETERNITY Calvin Klein Eau de Parfum for men

Az ETERNITY Calvin Klein a kezdet és vég nélküli, állandó és örökké tartó idő egyetemes koncepciójára épül. Az ETERNITY Calvin Klein Eau de Parfum for men ezt az időtlen örökséget viszi tovább.  

Az ETERNITY Calvin Klein időtlen és érzéki kódjait őrzi és tovább erősíti az új illat, amely az első parfüm a férfi CK illatok sorában, és az első – nem párban megjelenő – csak férfi illat, amely rabul ejtő frissességével felfedi az ikonikus ETERNITY modern arcát. 

1988-as debütálása óta az ETERNITY Calvin Klein reklámkampányok során a romantika, szerelem, meghittség és elkötelezettség, mint ránk bízott és megóvandó értékek kerültek előtérbe a képi megjelenítésben. Az ETERNITY Calvin Klein a férfiak sokoldalúságát ünnepli és sosem a jelenről szól, hanem az örökkévalóságról, olyan pillanatokról, amelyek örökérvényűek. 

Az ETERNITY Calvin Klein Eau de Parfum for men kampányhoz készült új fekete-fehér fotók Jake Gyllenhaalt modern férfiként ábrázolják, személyisége átszűrődik az illaton és új jelentésekkel gazdagítja: erő és kifinomultság. A ragyogó zöld színben pompázó ikonikus illatüveg fekete sziklán nyugszik, amelyet vadul korbácsolnak az óceán hullámai és megidézik az illat ragyogó frissességét. A video kampány esetében is a fekete-fehér technikára esett a választás. A reklámfilm a parthoz csapódó hullámok képével indít, majd a családról, szeretetről szóló történettel folytatódik, féltve őrzött meghitt pillanatokat mutat be a modern apa szemszögéből. 

A video és nyomtatott kampány kiegészítéseként az ETERNITY Calvin Klein Eau de Parfum for men illat megjelenését digitális kampány is kíséri; most először világhírű influenszerek közreműködésével elindult a #FORALLETERNITY. Az influenszer kampány a férfiak sokrétű szerepvállalására fókuszál férjként, apaként, partnerként. Olyan meghitt és személyes pillanatokba enged betekintést, amelyek földrajzi helytől és nyelvtől függetlenül ugyanazt a jelentést hordozzák, mert arról szólnak, hogy milyen is ma modern férfinak lenni. 

Az Illat:

A kifinomult és rendkívül férfias ETERNITY Calvin Klein Eau de Parfum for men őrzi az ikonikus fougere esszenciát, a kompozíció most modern fás jegyekkel gazdagodott.  A csábító zsálya ropogós frissességgel tölti meg a megújult illatot, a fenséges ciprus adja a férfias és érzéki szívjegyet, a hasított bőr akkord pedig az elegáns és erőteljes fás alapot. 

Illatkategória: Fougere-fás

Parfümőr: Pascal Gaurin 

Fejjegy: ózonikus jegyek, pamplezest, zsálya, alma

Szívjegy: muskátli, fenséges ciprus, szerecsendió, lavandin

Alapjegy: nőszirom, vetiver, ámbra, cypriol, hasított bőr 

Az ETERNITY Calvin Klein Eau de Parfum for men illatüvegét és csomagolását a Calvin Klein ETERNITY időtlen üzenete ihlette; az illatüveg hű maradt az ikonikus üveg dizájnjához, a parfüm viszont ragyogó smaragdzöld színben pompázik, a külső csomagolás pedig barna tónust kapott, hogy tükrözze az illat férfiasságát és fás jellegét. 

Elérhető: a Douglas, Müller és Marionnaud parfümériákban. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2215209652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása