Amikor időutazáson vagy egy több mint 150 éves étterem falai közt...
2019. november 02. írta: persica

Amikor időutazáson vagy egy több mint 150 éves étterem falai közt...

GINA, Pula legjobb mediterrán étterme

Az úgy volt, hogy valami különleges étteremben szerettünk volna vacsorázni, ahol helyi, tradicionális specialitások vannak, meg persze mediterrán konyha is.

Arra már gondolni sem mertünk, hogy megannyi gasztronómiai díja legyen a helynek, és romantikus kinézete..... lett ilyen, és ez a GINA! 

Este, Pulaban a helyiek által említett, a legjobb és legfinomabb, illetve rengeteg Gasztronómiai díjat elnyerő éttermébe, a GINA-ba mentünk vacsorázni, ennek volt is egy kicsit magunk felé hajló része, mert gyertyafényes vacsorát töltöttünk el, így meg is ünnepelve a 6. évfordulónkat. (Persze az Aperolom itt is megkaptam)

Az étterem egy több mint 150 éves ódon, romantikus hangulatú házban, a tengerpart közelében a Stoja öbölben helyezkedik el. Saját kenyeret sütnek, saját isztriai oliva olajat használnak, és helyi kis termelőktől illetve halászoktól vásárolják az alapanyagokat a mediterrán ételeikhez. Készítenek, olyan finomságokat, mint a rák ravioli, a marhahús teran szószban és a levendula semifreddo.

A hely hangulatát megkoronázza a hatalmas kandalló, melyben hűvös estéken ropog a tűz, ezáltal is romantikát csempészve az ide betérőknek. Az ételek mind átlag felettiek voltak, köszönet érte itt is! 

Fotó: saját (PR) 

Köszönet az átlag feletti ételekért és kiszolgálásért! www.ginapula.com 

Ulica Stoja 23, Pula 52100, Horvátország

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2715283806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása