Trendi gyerek és felnőtt utazószett a Barbie-tól
2019. november 13. írta: persica

Trendi gyerek és felnőtt utazószett a Barbie-tól

Izgalmas utazószettel ünnepli 60. évfordulóját a Barbie. A Samsonite-tal közös, gyerekeknek és felnőtteknek készült kollekcióba két egyedi tervezésű, rózsaszín-fekete bőrönd és egy speciális, gyerekeknek készült modell tartozik. A különleges, limitált sorozat októbertől kapható a készlet erejéig.

Különleges bőröndkollekciót dob a piacra a 60. évfordulóját ünneplő Barbie a Samsonite bőröndgyártó márkával együttműködve. Az egyedi, „La Vie en Rose”, magyarul „Az élet rózsaszínben” elnevezésű szett a gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt szól.

A „Neopulse Barbie” bőrönd összeállítás egy trendi, átlátszó-rózsaszín, retro Barbie logókkal díszített kabinméretű bőröndből, valamint egy hozzá illő, ugyanolyan mintájú, gyerekeknek készült bőröndből áll. A garnitúra nemcsak praktikus, hanem kitűnő megjelenést is biztosít az anya-lánya párosoknak. 

„Dreamrider Barbie” néven egy speciális, kifejezetten a 3 és 8 év közötti gyerekek számára tervezett gurulós modell is tartozik a kollekcióhoz. A kabinbőrönd különlegessége, hogy elbírja a gyerek teljes testsúlyát, így ráülve járműnek is beillik. A különösen ellenálló kerekek, a keresztszalagok és a kiváló minőségű zár garantálják, hogy a játék és az utazás biztonságos legyen.

A limitált darabszámban elérhető kollekció a kiemelt Samsonite üzletekben kapható.

Háttérinformáció a Mattelről

A Mattel a világ vezető játékgyártója, amely minőségi játékok, fogyasztói termékek tervezésére és gyártására specializálódott. A márka olyan innovatív termékeket és élményt kínál, amelyek játék közben inspirálják, szórakoztatják és fejlesztik a gyerekeket. A vállalat portfoliójában olyan ikonikus franchise márkák találhatók, mint a Barbie®, a Hot Wheels®, az American Girl®, a Fisher-Price®, a Thomas & Friends® illetve a MEGA®. A kínálatban továbbá filmes és televíziós tartalmak, számítógépes játékok, valamint zenei és élő előadások is szerepelnek. A vállalat 40 helyszínen működik világszerte, termékeit pedig több mint 150 országban értékesíti a világ legnagyobb kiskereskedelmi és technológiai vállalataival együttműködve. A Mattel 1945-ös alapítása óta büszke arra, hogy támogatja a gyerekek tehetségének kiteljesedését. További információ: www.mattel.com

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3515304880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása