WHITE CABARET
2019. november 13. írta: persica

WHITE CABARET

LA PREMIÉRE

Az Intimissimi egy különleges divatbemutatóra invitálta vendégeit. A domináns fehér szín mellett, az enteriőr részei voltak még a mennyezetről lógó csillárok, café chantant stílusú táncosok és az artisták, akik szórakoztatták a közönséget.

Verona, 2019 október 29. Örömteli hangok, a magassarkú cipők kopogása, selyem mindenütt - ez fogadta a show-ra érkező vendégeket a várva várt FW 2019-20 divatbemutatón. A valódi meglepetés azonban a show helyszínén várt a meghívottakra: a fények domináltak a teremben, fehér falakkal és elefántcsont színű bútorokkal kiegészülve.

Ez az Intimissimi White Cabaret. Fények mindenütt, hatalmas csillárok drámai kristály részletekkel és a café chantant stílus, amik meghatározták a kifutó hangulatát. Az élményt a közönség számára csak még inkább fokozták a látványos művészi előadások, a táncosok és artisták egyedi produkcióval készültek az eseményre, magával ragadó mutatványokat adtak elő, csodálatos élőképeket alkotva ezzel.

A kifutón a 2019/20-as őszi-téli fehérnemű kollekció darabjai mutatkoztak be: háromszög melltartók és francia fazonú csipke alsók, a különböző színárnyalatokkal játszó balkonett melltartók, hozzájuk passzoló alsórésszel, pánt nélküli melltartók és csipke bodyk. Ezután következtek a minták: leopárd és kígyóminta, Eszterházy-kockás, sakktábla minta és az apró pöttyök. Esti viseletként a dévoré bársony rojtos díszítéssel, budoár stílusú csipke és csillogó arany díszítések a fehérneműkön.

Az Intimissimi több, mint egy fehérnemű márka. Ezt bizonyítják az elegáns, férfias stílusú selyem-szatén pizsamák, amik blézerként is funkcionálhatnak, valamint bőszárú nadrágok négy új árnyalatban: fehér, fekete, antik rózsaszín és piros. A még különlegesebb megjelenésért a kimonók toppal és palazzo nadrággal kombinálva, illetve a szatén felsők a hozzájuk illő rövidnadrágokkal az igazán vonzó megjelenésért.

A csodás női modelleket a férfiak követték, akik az Intimissimi Uomo darabjait mutatták be. Klasszikus stílusú egyszínű vagy elegáns motívumokkal díszített pizsamák, köntösök, kényelmes és sikkes nadrágok mutatkoztak be különböző anyagösszetétellel, amiket otthoni viseletre terveztek.

Majd ezután következtek az olyan örökzöld klasszikusok, mint az elegáns knitwear felsők és természetesen nem hiányozhattak alsónadrágok sem - ezek az Intimissimi Uomo ikonikus termékei.

Franco Gobbi és Michele Magnani voltak azok, akik a modellek sminkjéért és frizurájáért feleltek és a kifutóra varázsolták Joséphine Baker világát. Franco Gobbi a nemzetközileg is elismert fodrász, valamint a milk_shake szépségipari márka globális nagykövete készítette a lányok gyöngyökkel díszített frizuráját, melyek tökéletesen passzoltak az este hangulatához. Michele Magnani a MAC szakembere pedig ragyogó strasszokkal egészítette ki a modellek sminkjét.

Az este a divatbemutatóval még nem ért véget, éppen ellenkezőleg. Egy exkluzív after-party következett a show után, melyet a meghívott vendégek tettek még elegánsabbá.

A divatbemutatón számos hazai sztár is tiszteletét tette, a magyar csapat tagjai idén a következők voltak: 

Október elején megnyitotta kapuit Magyarország első, kizárólag férfiaknak dedikált Intimissimi Uomo üzlete, az Arena Mall földszintjén. Az Intimissimi Uomo két magyar arca Kettner Henry (@henrykettner) és Zalka Dávid (@david_zalka), influencerek.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1915304798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása