6. BLIKK MIKULÁSFUTÁS
2019. november 20. írta: persica

6. BLIKK MIKULÁSFUTÁS

Idén a Blikk a Mikulásfutás partnere, a rendezvény így a 6. Blikk Mikulásfutás nevet kapta. Úgy határoztunk, hogy minden, a futásra benevező futó után 500 forintot adunk valamilyen jó célra. A Bátor Tábor alapítványt választottuk, tehát minél többen neveznek a futásra, annál magasabb összeggel tudjuk támogatni az alapítványt, amely súlyosan beteg gyerekeknek és családjuknak nyújt sorsfordító élményeket, erőt, eszközöket az élethez, a gyógyuláshoz, ingyen. 

Ráadásul nem csak azzal segíthetsz, ha nevezel a Mikulásfutásra: aki a december 8-i eseményre hoz magával játékot, iskolaszereket, írószereket, és azokat elhelyezi az ajándékos puttonyba, az szintén rászoruló gyerekeken segíthet: az ajándékok az Ágota alapítványhoz kerülnek, akik  állami gondozott gyermekeket, és családban élő hátrányos helyzetű gyermekeket támogatnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7715316276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása