AZ ELEGANCIA MEGTESTESÍTŐJE, AZ ÜNNEPI ALKALMAK TÖKÉLETES KIEGÉSZÍTŐJE:
2019. november 27. írta: persica

AZ ELEGANCIA MEGTESTESÍTŐJE, AZ ÜNNEPI ALKALMAK TÖKÉLETES KIEGÉSZÍTŐJE:

ÚJ BOSS BOTTLED ABSOLUTE

Az apró részletek rendkívül számítanak. Ez még inkább igaz, ha egy különleges alkalomról van szó. A kiegészítők az extrák, az illat pedig a befejező momentum, az utolsó simítás. Idén ősszel a BOSS Parfums üzenete a férfiakhoz az, hogy amikor egy ünnepi alkalomhoz öltöznek, a Boss illatportfólió legújabb, limitált szériában kapható illatával ünnepeljenek: BOSS Bottled Absolute. Úgy tekintsenek az illatra, mint „az ünnepi öltözék” végső kiegészítőjére a tökéletes megjelenésért. Függetlenül attól, hogy modern és elegáns, vagy éppen merész megjelenés a cél, a BOSS Bottled Absolute bármilyen viselet tökéletes kiegészítője alkalomtól függetlenül.

A BOSS Bottled Absolute a BOSS Bottled Eau de Toilette merőben újszerű változata, intenzívebb illat a férfi életének különleges pillanataihoz. Akárcsak egy BOSS szmoking, a BOSS Bottled illatok is a férfi gardróbjának nélkülözhetetlen tartozékai. Most a BOSS Bottled Absolute illattal bővül a Boss parfüm kollekciója, amely minőségben és eleganciában a BOSS szabászat színvonalát képviseli.

Az Annick Menardo mesterparfümőr nevével fémjelzett teljes BOSS Bottled illatkollekció célja, hogy a mai modern férfi igényei szerint választhasson illatot, hogy mindig a legjobbat hozza ki magából, bármihez fog hozzá és bárhol jár. A BOSS Bottled Absolute For Him az időtlen elegancia előtt tiszteleg.

Az illat kezdő akkordja a gyümölcsös alma, melyet a fűszerek melegsége jár át. Az illat szívében a fejjegyek energiával töltődnek fel a pikáns bergamottnak köszönhetően, és gazdagodnak a szilva üde és buja gyümölcsös textúrájával. Valódi mestermű az új illat, amelynek rabul ejtő egyszerűsége a vibráló citrusos jegyek és a csábítóan lédús jelleg kombinációjának köszönhető. A BOSS Bottled fás struktúráját – olajfa, cédrus és szantálfa – az új illatban még intenzívebbé teszik a pézsmafelhőbe burkolt kasmír - fás és száraz fás jegyek, hogy a mai modern férfi még intenzívebben megélhesse élete izgalmas pillanatait.

A BOSS Bottled Absolute illatüveg az illatot viselő férfi karizmáját és magabiztosságát testesíti meg. Az opálos, faszén szürke dizájn záróeleme az elegáns ezüstmetál kupak.

A BOSS BOTTLED Absolute Eau de Parfum novembertől kapható a Douglas, Müller és Marionnaud Parfümériákban.

@boss

www.facebook.com/hugoboss

www.youtube.com/boss

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8515327282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása