Karácsonyra a legszebb illatokat
2019. november 27. írta: persica

Karácsonyra a legszebb illatokat

Karácsonykor sokan ajándékoznak szívesen egy-egy szeretettel kiválasztott parfümöt, és a finom illat előkelő helyen szerepel sok ember kívánságlistáján. Mert az illat-ajándék különleges luxussal kényezteti a megajándékozott személyt, és gyengéd üzenetet is hordoz: valaki elgondolkodott azon, hogy milyen illatárnyalatok emelik ki a legjobban a parfüm jövendőbeli viselőjének személyiségét, és ezen kívül talán nagyon is jól ismeri az illatpreferenciáit. Mindazok számára, akik az ünnepi pillanatokhoz illő, kifejezően szép illatot keresnek, íme néhány tipp:

s.Oliver # Y O U R M O M E N T 

A női és a férfi illat megragadja az élet által tartogatott apró, de nagyon is különleges boldogság-pillanatokat. 

Betty Barclay B O H E M I A N  R O M A N C E

Boho stílusú nőies illat, amely gyengéden virágos illatárnyalatokkal hízelgi körül a romantikus nőt.

4711 F L O R A L  C O L L E C T I O N

A rózsa, a jázmin és az orgona illatárnyalataival a 4711 most három olyan kompozícióval bővíti a klasszikus 4711 Eredeti Kölnivíz portfólióját, amelyek nemcsak a régi rajongókat fogják lenyűgözni. 

Tabac Original C R A F T S M A N

Dinamikus, eleven férfiillat igazi férfiak számára - a 60-as évek óta félreérthetetlen férfiasságot sugárzó, közkedvelt klasszikus Tabac Original üde alternatívája. 

Az illat olyan, mint az ölelés, mint egy szó, vagy egy nagyon személyes ékszer - így ajándékként jelképesen mindig tartalmaz érzelmi többletet, egy ölelést, és így lesz a viselőjének nagyon személyes kísérője. 
 
Ráadásul az illat általában mindkét felet megérinti az apró boldogságpillanatokkal: az ünnep napján éppúgy, mint később, amikor viselik. Az ajándékok különösen Karácsonykor örömet hoznak a szívekbe és tündöklést az arcokra, és még tovább mélyítik a kapcsolatot a barátok, illetve a családtagok között. Az illatpermet felvitelekor mindig újraéljük ezt a pillanatot, felidézi, és megőrzi emlékezetünkben az embertársunkhoz fűződő kapcsolatot. 
Alexandra Kalle parfümőr, a Mäurer & Wirtz illatszakértője 

A bemutatott illatok kiválasztott drogériákban, áruházakban, szakkereskedésekben, valamint online kaphatók. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6915327426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása